Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2276
1

Атлетік – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 12 серпня о 22:30 за Києвом

Атлетік – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 серпня на «Сан-Мамес» пройде матч 1-го туру Прімери Іспанії, в якому, в якому «Атлетік» зустрінеться з «Реал» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 22:30 за київським часом.

Атлетік

Команда вважається історичним грандом іспанського футболу. Але при цьому в Басконії вірні традиціям, і селекція є унікальною: тільки ті, у кого місцева кров, свої уродженці, можуть приміряти форму. Щоправда, тут роблять все більше застережень і трактування дедалі ширше. Що впливає на результати. Клуб давно нічого не показував, не пробиваючись до єврокубків. В цьому плані надії були на повернення Вальверде - Ернесто тут недавно попрацював так, що заслужив на запрошення Барселони. Він починав знову в Більбао оптимістично, але в підсумку і в Ла Лізі все закінчилося 8 місцем - Осасуна набрала на 2 бали більше і вирушила до Ліги конференцій. І вона ж вибила Атлетік у півфіналі кубка Іспанії! Зараз починати доведеться без Баленсіаги і, головне, ключового захисника Іньїго Мартінеса. Підписали Іньїго Руїса де Галаррета з Мальорки і пару вільних агентів.

Реал Мадрид

Клуб позаминулого сезону, після повернення Анчелотті до столиці Іспанії, був, можливо, найкращим у Європі і точно №1 у Ла Лізі. Але потім була темпорада 2022/2023, з безнадійним відставанням від Барселони в Прімері (тут мало не дали себе ще й Атлетіко обігнати!) та реваншем Манчестер Сіті у півфіналі Ліги чемпіонів. Ні, виграли купу кубків і клубний чемпіонат світу, але це все не те. Не факт, що зараз склад став сильнішим. Так, виграно гонку за Беллінгема – Джуд став черговим придбанням на 100+ мільйонів у Переса. Але хто замінить багаторічного бомбардира, Бензема, котрий поїхав за шаленими грошима на Близький Схід? Так, Хоселу в Еспаньйолі відзначився 16 разів у минулому сезоні, але йому 33. Більше користі можуть принести Браїм Діас, що повернулися, з Франом Гарсією. Ну, а 20 мільйонів за Арду Гюлера – явна інвестиція на перспективу.

Статистика особистих зустрічей

Це теж Ель Класіко, і в ньому успішніший Реал. Минулого сезону, наприклад, він виграв у Більбао та зіграв унічию 1:1 в останньому турі вдома.

Прогноз

Букмекерські контори ставлять на новий успіх гостей. Погодимося, але все-таки використовуємо підстраховку у вигляді фори 0 (коефіцієнт – 1,64).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Екс-тренер Челсі став президентом Порту
Футбол | 28 квітня 2024, 08:25 2
ОФІЦІЙНО. Екс-тренер Челсі став президентом Порту

Андре Віллаш-Боаш переміг на виборах

Зоря – Оболонь. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 квітня 2024, 11:30 0
Зоря – Оболонь. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Команди розділяють лише п'ять очок, тож перемога киян наблизить їх у таблиці до суперників

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
athletic_bilbao_fan
Есть инсайд, что Кепа уже в Реале. Аренда на год, без выкупа