Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 11 серпня 2023, 13:33
740
0

Херсонський Дніпро базуватиметься в Одесі

Бронзові призери чемпіонату України переїжджають на узбережжя Чорного моря

| Оновлено 11 серпня 2023, 13:33
740
0
Херсонський Дніпро базуватиметься в Одесі
ФХУ. «Дніпро» Херсон

Стало відомим місце базування херсонського «Дніпра» у новому сезоні, а також дата початку тренувального процесу. Про це сайту Sport.ua розповів головний тренер бронзових призерів чемпіонату України Олександр Бобкін.

«Офіційно тренувальний процес у «Дніпрі» розпочинається 17 серпня в Калуші, але всі хокеїсти почали раніше готуватися, щоб до дати зборів підійти у гарній формі, – ділиться планами Олександр Васильович. – На контрактах у нас 25 хокеїстів, тож із цією обоймою і почнемо дворазові заняття на «землі». Льодові тренування плануємо розпочати на початку вересня. В Одесі. Це прекрасне місто біля Чорного моря хоче допомогти «Дніпру» під час війни та дати притулок професійній команді у себе. У свою чергу, від імені команди хочу подякувати керівництву міста Калуша, яке створило нам усі умови минулого сезону, щоб команда функціонувала та показувала високі результати».

Нагадаємо, що наступний сезон херсонські «щуки» розпочнуть без дев'яти хокеїстів, які виступали за «Дніпро» в останньому чемпіонаті України.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.