Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 червня 2023, 17:55
3151
0

Дніпро: мінус дев'ять гравців

Херсонський клуб не зміг утримати групу хокеїстів, включаючи найкращого бомбардира команди

| Оновлено 02 червня 2023, 17:55
3151
0
Дніпро: мінус дев'ять гравців
ФХУ. Торішні лідери залишають «Дніпро»

Дев'ять хокеїстів «Дніпра», які допомогли херсонській команді виграти бронзові нагороди у сезоні-2022/23, не стали пролонгувати співпрацю зі «щуками» та продовжать кар'єру в інших командах, - повідомляє клубна сторінка в соцмережах.

Наступний чемпіонат України херсонський колектив розпочне без воротаря Назарія Сушака, захисників – Артема Гребеника, Євгена Ратушного, Богдана Панкова, нападників – Дениса Бородая, Миколи Дворника, Олександра Койди, Данила Тищенка та найкращого бомбардира команди Артема Целогородцева.

«Передусім, від імені клубу хочу подякувати кожному з хокеїстів за спільну роботу та побажати хлопцям успіхів у подальшій кар'єрі, – каже головний тренер «щук» Олександр Бобкін. - Думаю, ті ж Бородай, Гребеник та Койда, які не один рік виступали під моїм керівництвом, мають право поміняти клуб та взяти щось нове для себе від іншого тренера.

З приходом на український хокейний ринок двох новачків «Київ Кепіталз» та «Ковалівські Кабани», наш клуб не може виходити за рамки бюджету та забезпечити гравцям ті умови, які їм пропонують інші команди. Ринок українських хокеїстів залишається досить обмеженим, тому шукатимемо точкового посилення серед молоді та зовсім юних хокеїстів. Основну ставку робитимемо на тих хлопців, хто залишився в команді. На лідерські якості мають виходити Руслан Бойко, Артем Портний, Микита Лєсніков, чекаю більшого від Дмитра Кобильника та Дмитра Попережая, а молодь в особі Арсена Олійника, Анатолія Ревуки та Іллі Щербака отримає більше ігрового часу, тож очікуємо від них максимального прориву! Ну, а ланка молодіжної збірної України: Сидоренко – Крикля – Стецюра зобов'язана вигравати свої мікроматчі та кожний має набирати мінімум два бали за гру».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.