Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 11 серпня 2023, 12:15
6636
16

Мирослав СТУПАР: «На Буяльському був фол, це пенальті»

Відомий у минулому рефері розібрав спірні епізоди матчу Ліги конференцій

| Оновлено 11 серпня 2023, 12:15
6636
16
Мирослав СТУПАР: «На Буяльському був фол, це пенальті»
ФК Динамо Київ. Андрій Ярмоленко і Джарред Джиллетт

В першому поєдинку кваліфікаційного раунду Ліги конференцій грецький «Аріс» переміг київське «Динамо», завдяки сумнівному пенальті (1:0).

Відомий в минулому рефері Мирослав Ступар спеціально для Sport.ua прокоментував суперечливі ігрові епізоди у протистоянні в Салоніках:

- В центрі уваги оглядачів опинилися два епізоди: з призначенням пенальті у ворота динамівців та ігнорування арбітром фолу захисника греків на киянину Буяльському.

Оскільки був дотик м'яча до руки захисника динамівців Сироти, то покарання було справедливим. На жаль, тут є вина стопера киян, який в момент удару не контролював свої руки.

Що ж до падіння Буяльського, то арбітр мав повне право призначити 11-метровий. Оборонець господарів штовхнув динамівця в карному майданчику, коли той рвався до воріт. До речі, в цьому епізоді рефері був явно не послідовний. Якщо вже не призначив пенальті, то повинен був показати Буяльському жовту картку за симуляцію. Цього не сталося. Звичайно, коли б на матчі в Салоніках працювала система VAR, то в арбітра була б можливість виправити свою помилку і тоді справедливість би перемогла.

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Такі команди ДК мало б розтоптувати й не помічаючи, а тут ниють про пенальті... Якщо якимось дивом пройдуть далі, то потім Бешикташ ї згвалтує...
vikkro
Буяльський (і не тільки) дуже любить артистично падати, судді це бачать, тому і не призначають пенальті, штрафних деколи.)
Вадим Вадим
Ступару мабуть не показали повтор на Буяльскому із-за воріт - не було там пенальті. Якщо з якимось Арісом ми сподіваємось на пенальті, яких не було, то це фініш...
Перець
Суддя поц 100%
Gargantua
да, Ступар как всегда четко.
касание руки у Сироты было. То есть пенальти справедлив.
Но и толчек в спину Буяльского был, да еще и удар по ноге одновременно. Это тоже пенальти.
Сирота - лэв матчу.
Виктор Алтухов
Після коментаря матчу Динамо-Оболонь цю підстилку можна не читати.
Вадим Вадим
https://www.youtube.com/watch?v=Dhs0fygN0HY                      12--00 включить, де там пенальті???
didora
Чи була рука у Сироти треба передивлятися з різних ракурсів. Те що показали по ТБ (повтори), то там нічого не видно. Якщо була рука, то пеналь, якщо ні то суддя помилився. Інтересно як він у такому інтенсивному епізоді все побачив. А на Буяльському там нічого не було. Навіть на повторі видно, що Буя сам почав підгинати ноги. Треба було м'яч доганяти, а не падати. Захисник зробив підкат і грав у м'яч. А Ступару треба лупу на очі надівати. Аби що ляпать... Про якийсь поштовх говорите, то подивіться,  як у грі Дніпра-1 нашого гравця у штрафному майданчику у спину руками штовнули і ніякого пеналя. Хай Ступар туди подивиться і скаже своє слово. Дякую за увагу.
Иван Качура
Був контакт - пенальті був.