Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 серпня 2023, 13:14
1126
1

Тренер Славії: «Ми сильно пресингували Дніпро-1 і грали так, як хотіли»

Індржих Трпішовскі – про переможну гру з українською командою

| Оновлено 11 серпня 2023, 13:14
1126
1
Тренер Славії: «Ми сильно пресингували Дніпро-1 і грали так, як хотіли»
ФК Славія Прага. Індржих Трпішовскі

Головний тренер футбольного клубу «Славія» Прага Індржих Трпішовскі дав оцінку першому матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи з «Дніпром-1», у якому його підопічні перемогли з рахунком 3:0.

«Я думаю, що, загалом, ми добре виступили як командою, так і індивідуально на всіх етапах гри. Ми увійшли в неї трохи обережно, «Дніпро-1» добре тримав м'яч на початку, нам не вдавалося вийти до них перші п'ять-шість хвилин. Але після першого голу наша гра сильно покращилася. Ми сильно пресингували суперника і грали так, як хотіли. Декорації були чудові, оплески були чудові, гра гравців теж була чудовою. Вона навіть посилилася під час матчу.

Після другого голу ми ще більше повірили в себе і загрожували іншими ситуаціями, які могли закінчитися великою кількістю голів. На жаль, ми ускладнили все червоною карткою, коли втратили одного гравця. Благо, ми грали так само, як і раніше, і не підпускали суперника до небезпечних ситуацій. Нам навіть вдалося додати третій гол, але вилучення - це ганьба. Ми дуже добре грали на тому етапі й могли виграти набагато більше. Коли ми залишилися вдесятьох, то дали супернику можливість тримати м'яч. Ми вже не змогли створювати такого сильного пресингу, але хлопці відмінно попрацювали. Ми нічого не проґавили у «Дніпра-1» і створили хорошу позицію перед матчем-відповіддю», – розповів Трпішовскі.

Другу зустріч «Дніпро-1» і «Славія» проведуть наступного четверга, 17 серпня, початок – о 21:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
Команда грає так, як дозволяє суперник. А суперник дозволяв Славії все, навіть граючи в більшості. Далі в пражан ще одна прогулянкова дуель, а от в групі будуть суперники, які навряд чи дозволять "робити, що хочеш".