Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2023, 01:56
8125
23

Була жорстка розмова. Ворскла може звільнити Скрипника найближчим часом

Полтавська команда за один тиждень зазнала двох великих фіаско

| Оновлено 09 серпня 2023, 01:56
8125
23
Була жорстка розмова. Ворскла може звільнити Скрипника найближчим часом
Спортивка. Віктор Скрипник

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник найближчим часом може бути звільнений з посади наставника полтавської команди.

Скрипник міг втратити роботу вже у Львові після матчу з «Рухом», який полтавці відверто провалили.

Наставник біло-зелених знаходився за крок від того, щоб залишити полтавський колектив. Команда зазнала двох фіаско поспіль: спочатку вилетіла від грузинської «Діли» з Ліги конференцій (1:3, 2:1), а потім безславно програла на «Арені Львів» місцевому «Руху» (1:4).

У Львові після матчу до роздягальні «Ворскли» зайшов один із керівників клубу (або представник керівництва). Там відбулася жорстка розмова із футболістами. Таке ж спілкування на підвищених тонах було зафіксовано і з поки що головним тренером. При цьому Віктор Скрипник не робив із себе винного, а висловлював претензії співрозмовнику.

Емоції незабаром уляглися, тож різких кроків у «Ворсклі» цього разу уникли. Однак, якщо полтавська команда не виправить гру та результати у найближчих поєдинках, ймовірність відставки Віктора Скрипника дуже велика.

Віктор Скрипник після матчу проти Руху виглядав приреченим і не прийшов ні на флеш-інтерв'ю до журналістів УПЛ-ТВ, ні на прес-конференцію (за що клуб може отримати штраф).

Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
там Лысака надо увольнять а не Скрипника.
Vitaliy Shevchenko
До чого тут Скрипник, у всіх клубах де він був, були проблеми з гравцями та фінансами, але він якось ставив гру, і виводив команди в Єврокубки, але через Аднакласніків, приходилось кожен сезон починати з 0. Винне тут керівництво, через одну людину, пропадають клуби: Сьогодні хочу, завтра не хочу...
sadandr
Скрипник пішов із Зорі, попри всі спроби
Геллєра його залишити, бо втомився давати результат у специфічних умовах ведення справ у клубі ( Шаблійщина, затримки зарплат, продаж і придбання футболістів без узгодження з головним тренером , і т.п.). Але перейшовши до Ворскли отримав майже теж самий пакет, з керівництвом різне бачення комплектації команди (навіть минулого літа, про теперішнє зовсім мовчу).Враховуючи те що Жеваго навряд чи буде змінювати Лисака і Ко, то для клуба краще буде змінити тренера на того який буде здатний працювати з цим регулярним "чудненьким"легіонерським поповненням, яке може вистрілити, а може ні...Царство Небесне Бабаєву  ...
Xvalenok03
Реалии украинского футбола.
Хотят из говна конфетку слепить не вкладываясь финансово.
Или, вариант, менталитет 90-х годов. Раз я купил команду, вложился в нее, то результат должен быть на 100%. А лучше сразу на 200-300%.
Хотя как минимум еще 15 команд с такими же целями.
Выталкиватель парашутистов
У меня большие подозрения, что игроки Ворсклы или сливают Скрипника, или сыграли на контору. Но может, что Рух просто купил 3 очка, и такое может быть в нашей стране...
Real
С таким составом футболистов ,Ворскле тяжело будет.Не понятно почему руководство отдали Кравца и Сефери 
LisovijNickolai Фамилия
Ну Скрипник только ромб умеет играть, очень его расхваливали журналисты
yaroslavos
Хто б там що не казав, але попрацювавши в УПЛ тільки сліпий не розумів би на що він підписується в Ворсклі. А отже йшов він туди за баблом, бо не мав кращих пропозицій. 
igor shmuylo
Его надо было еще год назад было уволить , а просить обратно Максимова или Павлова .  
BekXan
Його прибрати було потрібно ще взимку тоді б команда не посипалася.Прибирайте його негайно,не втрачайте час !