Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
7701
2

МЮ хоче продати до кінця серпня одразу 6 футболістів

Ерік тен Хаг планує розвантажити склад команди від непотрібних виконавців

МЮ хоче продати до кінця серпня одразу 6 футболістів
Getty Images/Global Images Ukraine. Донні ван де Бек

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг дав зрозуміти керівництву клубу, що найближчими тижнями, до закриття трансферного вікна, «червоним дияволам» варто зосередитись на продажу непотрібних нідерландському фахівцю гравців.

Це дозволить МЮ скоротити зарплатну відомість, а також заробити більше грошей, які згодом можна буде інвестувати у підписання новачків.

Залишити «Олд Траффорд» до кінця серпня може резервний воротар Дін Хендерсон, у послугах якого зацікавлений «Ноттінгем Форест», а також центрбек Ерік Байї, інтерес до якого виявляє «Фулхем» та неназваний клуб із Саудівської Аравії.

Немає майбутнього в МЮ і у двох центральних півзахисників – Фреда та Скотта Мактомінея. Першого «червоні дияволи» сподіваються продати за 20 мільйонів фунтів, а другий цікавий «Вест Хему», як і екс-капітан команди Гаррі Магуайр.

Нарешті нідерландець Донні ван де Бек також готується покинути «Манчестер Юнайтед», і вже веде консультації щодо переїзду в «Реал Сосьєдад».

Нагадаємо, у нинішнє трансферне вікно МЮ підсилив склад голкіпером Андре Онана, а також атакувальним півзахисником Мейсоном Маунтом та центральним нападником Расмусом Хойлундом.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.