Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Англії
06.08.2023 18:00 – FT 1 : 1
1 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Англія
|
2345
1

АРТЕТА: Навряд чи щось може бути краще, ніж обіграти найкращу команду світу

Наставник «Арсенала» прокоментував перемогу у Суперкубку над «Ман Сіті»

АРТЕТА: Навряд чи щось може бути краще, ніж обіграти найкращу команду світу
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

Головний тренер лондонського «Арсенала» Мікель Артета прокоментував перемогу команди у матчі за Суперкубок Англії проти «Манчестер Сіті»:

«Відчуття чудові. Навряд чи щось може бути краще, ніж на Уемблі обіграти кращу команду світу, причому так, як це зробили ми. Це справді надихає.

У нас були чудові моменти, особливо у першому таймі, коли їх було три. На жаль, усі знають, що буває, коли таким не користуєшся. Ми припустилися маленької помилки в центрі поля, не винесли м'яч, а через секунду вже виймали м'яч із сітки. Після цього було дуже важко, але ми приймали вірні рішення, зробили заміни та змінили схему, отримали імпульс та зрівняли рахунок, а потім і перемогли за пенальті.

Це здорово. Ми тут саме за цим: вигравати трофеї, вести клуб до успіху. Радісно бачити стільки щасливих та гордих людей. Я просто хочу якнайшвидше взятися за цей трофей. А потім уже можна думати про таке. Ми знаємо, що такий футбол: сьогодні ти щось виграєш, а завтра вже треба добре готуватися до матчу з «Ноттінгем Форест».

Ми знаємо, що треба йти вперед крок за кроком. Перемога – це здорово, вона здіймає дух, зміцнює віру. Але на цьому все. Ми просто хочемо грати все краще та вигравати матчі. І саме це і треба робити», – сказав Артета.

Основний час гри завершився з рахунком 1:1. Лондонці забили на 90+10 хвилині. У серії пенальті точнішими були «каноніри» – 4:1.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Дивлюсь, що Зінченко не записали в досягнення цей Кубок.
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_FA_Community_Shield
На Вікіпедії коли тикати на біографії гравців, то вже оперативно оновили всім гравцям Досягнення і там стоїть "2023 FA Community Shield". Але тільки тим, хто був у заявці. Хто травмований - ні. Мені здавалося, що то вся команда отримує. Але ні в травмованого Жезуса, ні в Зіни нема серед трофеїв.  
Якось глупо. І в кожної команди по 9 запасних, напевно більше не дозволено заявити. Так би можна було хоч травмованих в заявку внести.Причому в Арсенала 4 гравці на заміну не вийшли, тобто теж не прийняли ніякої участі в матчі. Але їм дали медальки і записали Трофей.
Ото не відновився Зіна від своєї травми і виходить, що і не завоював перший трофей з Арсеналом.