Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2023, 07:38
466
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Приємно перемагати у двох матчах поспіль»

Тренер «Руха» – про гру з «Ворсклою»

| Оновлено 09 серпня 2023, 07:38
466
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Приємно перемагати у двох матчах поспіль»
ФК Рух

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов після яскравої перемоги над «Ворсклою» з рахунком 4:1 прокоментував дії своїх підопічних.

«Команда зіграла два матчі поспіль проти представників України в єврокубках. Ці ігри були непрості для нас. Приємно перемагати у таких матчах. Ми аналізуємо всіх суперників. Ми самі в багатьох епізодах граємо один в один, тому були готові до цього у виконанні «Ворскли». Суперник грає у яскравий та сучасний футбол. Сталось так, що в другому таймі ми знову додали, добре виглядали функціонально і перемогли. Пропустили після стандарту, думаю, це брак концентрації. Хоча ми тренуємо стандартні положення, але треба більш відповідально до цього ставитись.

«Ворскла» добре функціонально підготовлена, особливо в першому таймі це було помітно. Команда перед цим зіграла важкий матч, особливо в емоційному плані, дорога була непроста. Тому ми були в дещо кращих умовах. Але в другому таймі було помітно, що ми краще готові функціонально.

Мене тішить те, що у нас на лаві запасних є футболісти, які рівноцінні гравцям основи. Тому коли ми проводимо заміни, ми впевнені, що наші гравці посилять гру. Вони виходять у важкі моменти і вирішують долю матчу.

При підготовці до сезону ми зробили все, що запланували. Задоволений підготовкою і ставленням футболістів. В нас були непрості збори, але всі важко та плідно працювали. Приємно перемагати у двох матчах поспіль, але потрібно рухатись далі. Нам важливо, щоб була стабільність. У нас молода команда і за це я переживаю. Це молоді гравці і вони будуть помилятись. Але важливо, щоб вони робили висновки і вчились на цих помилках. У порівнянні з минулим сезоном гравці краще сприймають інформацію. Видно, що вони прогресують і них ще є куди зростати в ігровому плані», – сказав Пономарьов.

Події матчу

81’
ГОЛ ! Автогол забив Євген Павлюк (Ворскла).
70’
ГОЛ ! М'яч забив Ілля Квасниця (Рух Львів).
58’
ГОЛ ! М'яч забив Юрій Климчук (Рух Львів).
37’
ГОЛ ! З пенальті забив Юрій Климчук (Рух Львів).
10’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Скляр (Ворскла).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.