Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2023, 06:59
5016
17

Дніпро-1 – Полісся. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перший реальний іспит для новачків

| Оновлено 09 серпня 2023, 06:59
5016
17
Дніпро-1 – Полісся. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У неділю, 6 серпня, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться матч другого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють дніпровський «Дніпро-1» та житомирське «Полісся». Стартовий свисток рефері Дениса Шурмана з Київської області прозвучить о 15:00 за київським часом.

Дніпро-1


«Срібний» призер національної першості за підсумками минулого футбольного року отримав своє законне право взяти участь у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА, проте нічого хорошого з цього не вийшло. «Дніпро-1» уперше виступав на цьому етапі головного єврокубкового клубного змагання Старого Світу, але після кількох зустрічей проти грецького «Панатінаїкоса» ми, у кращому разі, зберемо приблизно половину тайму якісної гри команди Олександра Кучера.

Підсумок цих пригод дніпрян простий – пониження до рівня Ліги Європи з супутнім просуванням турнірною сіткою на один крок. Далі буде чеська «Славія», і від зустрічі з нею також нічого хорошого чекати не доводиться. А тут ще й нові новини трансферного ринку надійшли – найкращий бомбардир минулого сезону УПЛ Артем Довбик пройшов медичне обстеження перед трансфером до іспанської «Жирони», який обіцяє стати для цього клубу рекордним.

І якщо хтось із уболівальників може сказати: «Ну, нарешті відпустили», то Кучер має тепер велику проблему з пошуком заміни належного рівня одному з двох своїх найкращих футболістів. Додамо сюди ще й той факт, що Олександр Піхальонок перебуває не в оптимальних кондиціях через травму перед початком сезону, і виходить зовсім сумна картина. Через логістичні труднощі «Дніпро-1» ще не стартував у новому сезоні УПЛ, тому досвід майбутньої зустрічі буде для нього новим для цієї літньої кампанії. Чи буде на прийдешній грі задіяний Довбик – головне питання, але якщо все ж таки ні, то замінити Артема просто нікому. Принаймні поки що.

Полісся


І ось у такому розібраному стані «Дніпро-1» підходить до гри проти команди, виступ якої у першому турі здавався чи не найбільш монолітним серед усіх колективів «еліти». Житомир дуже довго чекав на момент, коли його команда проб'ється до найвищого футбольного дивізіону країни і, здається, готовий зірвати куш уже в першому подібному сезоні. Принаймні стартова перемога над рівненським «Вересом» (2:0), хоч і не обійшлася без неприємних моментів на кшталт вилучення захисника Андрія Гітченка, зробила дуже класну рекламу новачкам.

Із «Поліссям» дійсно доведеться рахуватись усім нашим загальновизнаним футбольним грандам цього року, і це зовсім не порожні гучні слова. Подивіться лише на трансферну політику житомирського клубу! Виключно одних колишніх гравців «Дніпра-1» у нього вже можна нарахувати двох у кадровій обоймі: Олександр Назаренко та В'ячеслав Танковський. А є ще досвідчений голкіпер Денис Бойко з київського «Динамо», захисник Микита Кравченко звідти ж, а також колишній форвард донецького «Шахтаря» Пилип Будківський. А як розкрився в першій грі конголезький нападник Бені Макуана з французького «Монпельє»!

І це був лише поверховий огляд кадрів, тоді як на кожній позиції Юрій Калітвінцев має просто шикарний вибір. Олександр Кучер навіть у чомусь міг би йому позаздрити, бо випускати за ходом гри проти «Панатінаїкоса», навіть незважаючи на всі підступні дії суперників перед матчем, для посилення було просто нікого. А тут ще й Олексія Гуцуляка разом із Віталієм Федорівим дискваліфіковано, тому у дніпрян кадрів стане ще менше. У «Полісся» вилучили досвідченого Гітченка, але нічого, той самий молодий Борис Крушинський так і проситься йому на заміну.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Дніпра-1» та «Полісся» раніше не перетиналися.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 36-річний Денис Шурман із Київської області, який на своєму рахунку має вже 51 матч у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Сергій Приступа та Євген Петраков, а резервним арбітром відпрацює Олександр Афанасьєв. На матчі буде присутня система VAR на чолі з Олексієм Деревінським, якому допомагатиме Віктор Матяш. Шурман має досвід проведення матчів за участю «Дніпра-1» – 4 перемоги та 3 поразки, тоді як з «Поліссям» він перетинався двічі – одна перемога та одна поразка.

Орієнтовні склади


«Дніпро-1»: Кінарейкін – Каплієнко, Сарапій, Сваток, Є. Пасіч – Бланко, Бабенко – Рубчинський, Піхальонок, Мірошниченко – Ківінда.

«Полісся»: Бойко – Смоляков, Шабанов, Крушинський, Кравченко – Огіря, Кушніренко – Макуана, Танковський, Козак – Будківський.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди порадують голами. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 2.5.

6 серпня, неділя

«Дніпро-1» – «Полісся»
Ужгород. «Авангард». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – УНІАН ТБ
ДНІПРО-1 – ПОЛІССЯ. ТЕКСТОВА ТРАСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 0
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Все говорят о Пихаленке. Я скажу о Рубчинском Мирошниченко. Для Днепра отличное усиление. С панатинайкосом в Греции отлично сыграли. 
Довбык потеря но созидать есть кому.
Умник
Днепр выиграет, Полесье тупо вешало на будковского. По уму на поле имея в составе игроков которые могут созидать, пока примитивизм.
Алексей
Победа Полесье 2-1
Remark
Абсолютно не прогнозируемый матч, кроме одного - Днепр-1 забьет. 
П.С. Меня больше интересует не результат этого матча, а будущее Довбика.
AleksDnipro
Ну що ж, перший серйозний іспит без Довбика. Хоча щось складно оцінити по першому матчу в УПЛ, так як Кравець, Гуцуляк, Волинець (шанс для Кінарейкіна закріпитися) також не зіграють, а Третяков сьогодні, як прогнозують, буде діяти на позиції форварда. Чекаємо на офіційне підписання Марко Андре та ще одного форварда. Удачі дніпрянам!
Gargantua
с оглядкой на страшную жару можно брать ТМ 2.5
Gargantua
я склоняюсь к ничьей.
witcher_rr
Волинець,Довбик автор статті ви в адекваті? Волинець після травми,до двох неділь пропустить,Довбик вже в Жироні медосмотр пройшов.
Дніпро переможе,однозначно.
Galex
Дніпро мінус Довбик переможе, але дуже слабо.)
King8619
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Jorko
2:1 на користь "Полісся"