Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 04 серпня 2023, 18:08
688
0

ПОЛУНІН: Футболістам Ворскли не вистачало командної швидкості та потужності

Ексгравець збірної України – про другу гру «Ворскли» з «Ділою» у кваліфікації Ліги конференцій

| Оновлено 04 серпня 2023, 18:08
688
0
ПОЛУНІН: Футболістам Ворскли не вистачало командної швидкості та потужності
ФК Ворскла Полтава

Відомий у минулому півзахисник «Дніпра» і збірної України Андрій Полунін висловив думку про провал полтавської «Ворскли» в боротьбі з грузинською «Ділою» у раунді Q2 кваліфікації Ліги конференцій.

Підопічні Віктора Скрипника, як відомо, після перемоги 2:1 у першій грі в матчі-відповіді на виїзді програли з рахунком 1:3 і вибули з турніру.

«Для мене, чесно, поразка полтавської команди – несподіваний результат. Згадуючи першу гру, ми пам'ятаємо, що «Ворскла» буквально дотиснула свого суперника, забивши двічі до кінцівки зустрічі. Була в мене впевненість, що все для зелено-білих складеться успішно, і «Ворскла» пройде далі в Лізі конференцій.

Можна згадати, що низка досвідчених гравців залишили ворсклян улітку. Особливо відчутна втрата найкращого снайпера Сефері. За дві єврокубкові ігри ми побачили, що в атаці у «Ворскли» є великі проблеми. У Горі взагалі мало що виходило попереду. Лише Кане і Степанюк несли загрозу воротам, які захищав український воротар «Діли» Євген Кучеренко.

Думаю, що головне, чого не вистачало нашим футболістам – командної швидкості, потужності. Грузинські футболісти все робили швидше, вони грали з потрібною агресією. Де потрібно – грали на випередження, де була необхідність – пресингували. Поєдинок почався з атак «Діли», а в наших хлопців нічого не виходило.

У діях господарів були елементи сумбуру, навалу, але це спрацювало. Запам'ятав один епізод, як досвідчений Пердута заспокоював своїх молодих партнерів. Плюс нервозність молодого воротаря Ісенка не пішла в плюс «Ворсклі». На виходах він невпевнено діяв, не добираючись до м'яча. Польові гравці все це відчувають і бачать. А захисники полтавської команди діяли не дуже злагоджено, невміло граючи при створенні офсайду. Хтось десь затримається і все. Мені дуже сподобався атакувальний хавбек Гейл з Барбадосу. Він і гол забив, і пас гольовий віддав. Не здивуюся, що вже зовсім скоро «Діла» його продасть», – зізнався Андрій Полунін.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.