Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 04 серпня 2023, 02:56
1197
1

Сергій ЧУЙЧЕНКО: «Діла покарала Ворсклу за пасивність»

Полтавська команда програла в Грузії та попрощалася з єврокубками

| Оновлено 04 серпня 2023, 02:56
1197
1
Сергій ЧУЙЧЕНКО: «Діла покарала Ворсклу за пасивність»
ФК Ворскла

Ввечері 3 серпня відбувся матч-відповідь кваліфікаційного раунду Ліги конференцій між «Ділою» з грузинського міста Горі та «Ворсклою» з Полтави. Українська команда програла (1:3) і вибула з турніру, хоча тиждень тому в Тихи взяла гору (2:1).

В розмові з кореспондентом Sport.ua колишній нападник «Ворскли» Сергій Чуйченко розповів, що перешкодило полтавчанам дати бій «Ділі», яку очолює український фахівець Андрій Демченко:

– Пригадується, напередодні першого матчу в Тихи в інтерв'ю Sport.ua я говорив, що «Ворскла» переможе – 2:1. Так і сталося.

– Тоді уточніть, кому ви віддавали перевагу сьогодні?

– Думав, що буде нічия – 1:1 – і рахунок відкриє «Ворскла».

– Чому вийшло по-іншому?

– Надто обережно діяли полтавці, мабуть, сподівалися втримати нічию. А коли взяти до уваги, що розрахунок на швидкий перехід від оборони до атаки не виправдався, то рано чи пізно, але за таку пасивну тактику мало бути покарання. Тим паче, що наш захист інколи нагадував такий собі прохідний двір.

Досить сказати, що єдиний за матч удар полтавчан в площину воріт вже був за рахунку 0:2. Хоча слід сказати, що саме цей «постріл» Степанюка виявився результативним.

– Перед футболістами «Діли», в складі яких були й два українці – Кучеренко та Ковталюк, до речі, автор другого голу, треба зняти капелюха, адже вони знову вдома (як у грі з словацьким ДАК) перемагають з потрібним рахунком і крокують далі.

– Згоден, футболісти «Діли» продемонстрували бійцівську вдачу, чітко виконували тренерські вказівки і були винагороджені. А «Ворскла» розчарувала, для неї знову нездоланною перешкодою стала скромна кваліфікація Ліги конференцій. Значить, з попередніх невдач не були зроблені правильні висновки, зокрема, в плані налаштування.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Коробка
Помилитися може кожний, наступити на грабли - ну, буває, але ж танцювати на граблях гопака - це вже занадто.