Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 27 липня 2023, 11:52
909
1

Сергій ЧУЙЧЕНКО: «Буде непросто, але Ворскла має перемогти 2:1»

Фахівець – про перспективи полтавців у протистоянні з «Ділою»

| Оновлено 27 липня 2023, 11:52
909
1
Сергій ЧУЙЧЕНКО: «Буде непросто, але Ворскла має перемогти 2:1»
ФК Ворскла

27 липня в польському місті Тихи футболісти полтавської «Ворскли» в ролі номінальних господарів прийматимуть в кваліфікаційному раунді Ліги конференцій грузинську «Ділу».

В бесіді з кореспондентом Sport.ua колишній нападник «Ворскли» Сергій Чуйченко поділився своїми очікуваннями від цього поєдинку.

– На відміну від чемпіонату Грузії, сезон в УПЛ ще не розпочинався і в плані ігрової практики перевага буде на боці «Діли», - вважає Сергій Чуйченко.- Я в курсі, що полтавчани зіграли три спаринги на липневому зборі в Польщі, але вони не йдуть ні в яке порівняння з офіційними матчами, де зовсім інший градус відповідальності.

– Тоді з допомогою яких факторів цю перевагу можна нівелювати?
– Завдяки зіграності та вищій індивідуальній майстерності гравців «Ворскли».

– Те, що «Ділу» очолює український фахівець Андрій Демченко, а серед лідерів - воротар Євген Кучеренко та нападник Mикола Ковталюк, може принести гостям якісь дивіденди?
– Хіба що в плані мотивації. Кучеренко та Ковталюк захочуть голосно заявити про себе і вестимуть за собою одноклубників, а керманич намагатиметься налаштувати підопічних на поєдинок в Тихи,як на фінальний. Проте все одно перевага полтавчан в класі дасть про себе знати.

– І це незважаючи на те, що в міжсезоння «Ворсклу» залишили кілька провідних виконавців, зокрема, бомбардир з Албанії Таулант Сефері?
– Так, бо в складі полтавчан залишилося чимало гравців з досвідом виступів на міжнародній арені. Кваліфікований у «Ворскли» й керманич - Віктор Скрипник. І хоча в останні роки полтавчани невдало виступали в Лізі конференцій, переконаний, що робота над помилками проведена і в поєдинку з «Ділою» наші хлопці не розчарують. Думаю, що «Ворскла» переможе 2:1, незважаючи на те,що грузини чинитимуть впертий опір.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Так і трапилося! Колись вболівав за Чуйченка в складі Ворскли. Кінець 90-х