Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 липня 2023, 04:19
1042
3

Ненад ЛАЛАТОВИЧ: «Зоря хоче бути у топ-5 перед зимовою перервою»

Стартували з поразки

| Оновлено 30 липня 2023, 04:19
1042
3
Ненад ЛАЛАТОВИЧ: «Зоря хоче бути у топ-5 перед зимовою перервою»
ФК Зоря

Наставник «Зорі» Ненад Лалатович оцінив поразку 1:2 у стартовому турі УПЛ від «Руху», а також розповів про стан команди.

– Перший тайм ми зіграли дуже добре. Забили, добре грали в високий пресинг. Розуміли, що суперник буде пресингувати, 5-6 гравців вступають одразу у відбір. Ми не дали їм скористатися цим, забили мʼяч. Ще були моменти. В першому таймі виглядали краще, ніж суперник. Початок другого тайму також був гарним з нашого боку. У Русина був 100% шанс. Воротар зіграв добре. Побачили, що на останні тридцять хвилин нашої команди не вистачило. Не всі пройшли збори з першого до останнього дня. Лише останній тиждень ми працювали з 23-ма гравцями. До того ж було лише 15 футболістів.

«Рух» добре зіграв останні тридцять хвилин. Фізично вони виглядали краще. Моя команда почала грати дуже низько. Дали можливість діяти супернику, були далеко від гравців. Були також проблеми з передачами в центральній зоні. Нам потрібно працювати далі. Потрібно, щоб повернулися травмовані. В нас нова команда. Ми потребуємо підсиленням перед наступним матчем. «Рух» - молода команда. Тренер чудово з ними працює. Вони дуже добро провели збори.

Ми продемонстрували в першому таймі, як хочемо грати. Коли в нас були сили, в суперника шансів не було.

– Червона картка вплинула на результат?
– Нам стало тяжко після другої жовтої Джордана. Не хочу коментувати суддівство. Було багато жовтих карток для нашої команди. Тому ми не так агресивно грали в другому таймі.

– Яцик вийшов на поле замість Волошина…
– Ми бачили, що Волошин втомився, не повертався назад. Тому прийняли рішення його замінити. Волошин, Яцик, Боль - прийшли до нас тиждень тому. Джордан - 10 днів. Кирюханцев тільки після травми. Окрім цього - ще багато травмованих. Потрібно було робити заміни. Треба працювати далі.

– Які задачі вашої команди на сезон?
–- Моє бажання бути в пʼятірці перед зимовою перервою. Коли гравці зрозуміють, в який футбол ми хочемо грати, тоді, впевнений, ми будемо вище в турнірній таблиці. Мені також треба зрозуміти українську лігу, а вона дуже добра. Треба розуміти, що зараз є великий шанс у молодих гравців показати себе. А як ви знаєте, в нас багато молоді.

Також хочемо показати себе в єврокубках та вийти з групи. Але нам потрібне підсилення. Ми потребуємо ще досвідчених гравців.

Нам потрібно додавати фізично і тоді будемо грати краще. Це стовідсотково. Коли ти не готовий, ти притискаєшся до власних воріт, починаються неточні передачі, великі розриви. Коли ти не готовий, голова також не функціонує на 100% відсотків. Робляться помилки. Мої команди в Сербії завжди були в топ-5 за кілометражем. Погано, що в нас не було можливості працювати великою кількістю гравців з самого початку зборів. Грати 10 на 10 мали змогу лише останній тиждень підготовки.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Надії ще живі. Дніпро-1 мінімально обіграв Кривбас
Футбол | 06 травня 2024, 16:46 215
Надії ще живі. Дніпро-1 мінімально обіграв Кривбас

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів

Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо
Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
щось така чуйка що Лалатович в Зорі довго не протримається.