Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 03 сiчня 2024, 15:01
11880
21

Ігор СУРКІС: «Поведінка Харлан – це приклад. Чиновники показали боягузтво»

Клуб підтримав Ольгу Харлан

| Оновлено 03 сiчня 2024, 15:01
11880
21
Ігор СУРКІС: «Поведінка Харлан – це приклад. Чиновники показали боягузтво»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ольга Харлан

Президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс висловився про дискваліфікацію української шаблістки Ольги Харлан, яку на чемпіонаті світу покарали через відмову потиснути руку представниці Росії.

«Поведінка спортивних чиновників – це ганьба та боягузтво. Поведінка Харлан – це приклад для наших спортсменів, що треба робити, коли біля тебе представник росії. Це не просто якийсь інформаційний привід нагадати світові про війну в Україні та про звірства, що коять окупанти, – це чергове випробування для пошуку правди та справедливості.

Дискваліфікація Ольги Харлан демонструє подвійні стандарти, які ще існують, але реакція нашого суспільства, представників спортивної спільноти та влади дають надію, що надалі українські спортсмени будуть захищені від подібного свавілля. Дякую Ользі особисто від себе та від усього нашого клубу за цей вчинок та її патріотичну позицію», – наголосив Суркіс.

Ми всі – Ольга Харлан
Читайте також:
Ми всі – Ольга Харлан
Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Міш Міш
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mike N
Не Суркісам говорити про ганьбу, коли в перший день війни вивезли все сімейство за кордон і ні один Суркіс не захищає Україну в ЗСУ ! Мовчало б краще, проросійське бидло !
amasefer
 суркіс ти сам подвійний стандарт.
ALKOSruLKA
як перефарбувався швидко любитель годинників... До речі, кроти і в цьому питанні випередили киян: одразу підтримали Олю на офіційній сторінці. Щось Несенюк там прогальмовує (може найняти когось помолодшого?)
Александр
Значит страна ны выдержала проверку на демократичность..В любой нормальной стране ахметова суркиса левочкина колесникова гепу давно бы расстреляли и офис президента зеленского куда они регулярно заносят чтоб.не трогали 
Nick.Grabowski
Патріоти з ОПЗЖ в складі Бойка, Льовочкіна,  Суркіса, Столара, Королєвської незламно, героїчно та хоробро підтримують Харлан.
 
Ура, таваріщі! 
😸
А що не так в його словах? Хтось не згоден? Одні патріоти тут зібралися, половина з яких голосували за партію блювоти, вона ж опзж, до рочечі якої вже нема, а інша за шоколадну партію потРошен
Dfs2262ar
Хто б млять казав би!
Gargantua
что, так и сказал "Харлана"?
New Zealander
Спорт уа. Харлан - єто женщина, а не мужчина