Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 03 сiчня 2024, 15:00
7836
9

Чекайте на початку серпня. Укрпошта випустить марку на честь Ольги Харлан

Гендиректор «Укрпошти» прокоментував можливий дизайн

| Оновлено 03 сiчня 2024, 15:00
7836
9
Чекайте на початку серпня. Укрпошта випустить марку на честь Ольги Харлан
FIE. Ольга Харлан

«Укрпошта» планує випустити марку на честь української фехтувальниці Ольги Харлан. Про це повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Ось таку марку нам в Укрпошті пропонують випустити. Ми, звісно, подумаємо, але в роботі вже є щось схоже – тож чекайте на початку серпня. А Ольга Харлан – крута!», – написав Смілянський у телеграм-каналі.

Харлан у четвер отримала дискваліфікацію з чемпіонату світу. Сталося це після відмови українки тиснути руку нейтральній фехтувальниці з рф Анні Смірновій. Харлан здобула перемогу над Смірновою (15:7) і після завершення бою пропонувала стукнутися зброєю замість рукостискання. Проте після того, як росіянка відмовилася від пропозиції, українка залишила межі доріжки.

Ми всі – Ольга Харлан
Читайте також:
Ми всі – Ольга Харлан

Спершу Харлан пройшла до наступного раунду чемпіонату світу. Однак згодом організатори турніру змінили своє рішення та дискваліфікували її, за що вона змушена перебувати поза змаганнями упродовж наступних 60 днів.

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Антон Корзун
Смілянський краще б Укрпоштою так займався а марки випускати по таким подіям це клініка. Не потисла руку росіянці і тут же її ледь не в Матір Терезу канонізували, на хвилинку колишня регіоналка, живе в Італії а так да патріотка з-за кордону ще та, головне подалі від України. На мою думку вона взагаді неповинна була виходити змагатися на доріжку з тією російською жабою, так само як це зробив Рейзлін та інші фехтувальники, але ж Ольга у збірній пуп землі, то вирішили отак підіграти російській пропаганді.Для мене вона ніяка не героїня а проста запроданка якій просто так непощастило пролізти на турнірі і цим лише підісрала всю команду а різні пройдохи типу Кулеби, Данілова, Подоляка держчиновників та депутатів просто піаряться на даній зашкварній події.
der_MaiStier
Символ улусу треба доробити для повної відповідності: у лапах курки мають бути головні символи кацапів - швабра і пляшка, а правим крилом вона має zігувати
Stanislav Matusevych
Соромлюся запитати, що буде зображено на тій марці. Вчорашню відмову від рукостискання з кацапкою чи радісні обійми з іншими представницями русні на п'єдесталі Олімпіади-2016? Чи етадругоє?
BallsToTheWall
 А могли бы  Харлан вместе со Свитолиной нарисовать.