Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 03 сiчня 2024, 14:56
13099
30

Ольга ХАРЛАН: «Дискваліфікація мене вбила. Я кричала від болю»

Українська шаблістка записала відеозвернення у своєму Instagram

| Оновлено 03 сiчня 2024, 14:56
13099
30
Ольга ХАРЛАН: «Дискваліфікація мене вбила. Я кричала від болю»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ольга Харлан

Українська шаблістка Ольга Харлан, яка була дискваліфікована з чемпіонату світу з фехтування через відмову тиснути руку суперниці з росії, записала відеозвернення у своєму Instagram, в якому подякувала українцям за підтримку:

«Друзі, всім привіт. Сьогодні був, як ви бачите, дуже важкий і дуже важливий день. Те, що сьогодні відбулося, викликає дуже багато запитань, але водночас дає багато відповідей. Ми зрозуміли, що та країна, яка тероризує нашу державу, наших людей, наші сім'ї, також тероризує і спорт. Тому що відбулося сьогодні – це те, як мало відбутися.

Я не хотіла тиснути руку цієї спортсменці. Я діяла своїм серцем. Тому коли я почула про те, що мене хочуть зняти зі змагань і дати чорну картку, звісно це мене вбило. Вбило настільки, що я кричала від болю. Але потім я почала оживати. Тому що ви... Тому що ваші меседжі, ваші сторіс, ваша підтримка, підтримка кожного, а особливо наших бійців, які нас захищають. Коли я чую, що я їх мотивую, чи що мій вчинок їх мотивує, то це... Це неможливо передати. Я дякую кожному з вас, дякую кожному бійцю, який нас захищає.

Знаєте, нікого ніколи не можна примусити до миру. Особливо українців. Ніяких рукостискань. Ніколи. Так буде завжди. Я, як і всі в адекватному світі, розумію, що правила повинні змінитися, тому що змінюється і світ. Але те, що я відчуваю від вас всіх – не передати словами. Дякую кожному, відчуваю все, ви в моєму серці. Слава Україні», – сказала Ольга.

Ми всі – Ольга Харлан
Читайте також:
Ми всі – Ольга Харлан
Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Viktor Shuper
яка ж вона ще й гарна до всього! 
Am
Харлан - спортсменка року для мене, дякую цій чудовій дівчині, уявляю як їй важко але впевнений що все в неї буде ок.  Ну а світ сам себе веде до трагедії, просто смішно вже становиться як всі бояться якогось карлика і живуть з цим
Nordenus
Харлан выдала БАЗУ, ты просто лучшая!!!
Віталій Ткачук
Респект, Оля одна з найкращих наших спортменок всіх часів , правда це не офіційно, але приємно. Погода гімно, а ти повзеш в повній викладці, в тебе кулемет і 8 ріжків по 45 набоїв, хочеш води - пий з калюжі, бо краще більше патронів, оркам "баби єщьо нарожают", а ми воюємо  якістю. Веду до того, що навіть якщо Харлан послала  наюх якусь кацапку, то людям які воюють, це надає натхнення.
name_footbol
Это что-то нечто! Ты теперь в моей сердце самая большая звезда! Сильный поступок который никогда никто не забудет! 
aleks8-48
Вчинок Харлан заслуговуэ поваги,але не треба когось вiдокремлювати.Першi  так почали робити тенiситки. Всi вони заслуговують на звання кращих. 
chak98
Олю, це війна. Ворог підступний. Тримайся.
Выталкиватель парашутистов
Поступок нашей фехтовальщицы понятен и правильный - никаких рукопожатий  с представителями оркостанана. Но есть другая проблема и я хочу задать вопрос Гутцайту - или принимайте решение о том, что НИ ОДИН наш спортсмен , НИ ОДНА  наша команда не  участвуют в очных встречах с орками, или добивайтесь, чтобы не было таких случаев, как с Харлан. Слабо, наш  ватничек, министр молодежи и спорта? Может пора принять решение - или вы за Украину или и дальше будете занимать позицию - и вашим и нашим? Пора определиться, олимпионик ты наш.... Будь моя воля, этот ватник давно бы смотрел спорт только по телику...
Swed
Кричать не надо.  Это только на радость кацапетовки.  Переживём  как то.  Не самое страшное сегодня.
naverland
Черную карточку думаю снимут. Но поражение останется. На этом все и закончится. 
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nick.Grabowski
Коли українці були в складі СРСР, радянські танки топтали Угорщину в 1950х, Чехословаччину в 1960-х, вбивали афганців в Афганістані протягом 10 років з 1979 до 1989 років... тоді українські спортсмени були частиною радянської диктатури (комуністичної російської імперії), і вони в більшості своїй мовчали (99,999%). 
російські спортсмени в більшості мовчать, бо банально бояться диктатора та його каральних служб в себе на батьківщині... 
Більшість українців легко кричать ПТН ХЙЛ в Україні (десь у Львові або Києві), але чи багато їх кричало ПТН ХЙЛ в Москві та Росії з 2014 до 2021 року - а туди їздило багато українських спортсмені - ті ж Харлан, Світоліна, Усик, Зінченко тощо - кричали вони щось проти Путіна та його кримінального режиму?
Більшість хоче від російських спортсменів (героїзму та мужності) того, щоби навряд вони могли би зробити самі.
Наприклад, ніхто публічно з українських спортсменів не критикує Зеленського та Єрмака, хоча є ж за що - фактично втрачено майже 5 областей, провалено підготовку до війни, оборона була гола і боса, вбито сотні тисяч українців (і ще невідомо скільки загине), але всі лише підтримують невідомо кого (людину без досвіду, освіти, знань, яка реготали та насміхалася з України з 2014 до 2019 роки).