Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 серпня 2023, 03:46
8411
13

Вербич-Греція-Альвіна: загули, секс-скандали, трансгендери, погрози, мирова

Перебування екс-хавбека «Динамо» у «Панатінаїкосі» – це треш, а не щось пов'язане із футболом

| Оновлено 02 серпня 2023, 03:46
8411
13
Вербич-Греція-Альвіна: загули, секс-скандали, трансгендери, погрози, мирова
ФК Панатінаїкос. Беньямін Вербич

Рік тому – наприкінці липня 2022-го – київське «Динамо» на правах вільного агента залишив один із кращих легіонерів цієї команди за останні кілька років Беньямін Вербич. Словенець підписав повноцінний трирічний контракт із грецьким «Панатінаїкосом», і зараз, напередодні матчів цієї команди проти «Дніпра-1» у рамках другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, саме час оцінити, як склався сезон-2022/23 для Вербича.

Щоправда, безпосередньо про футбол ми поговоримо зовсім-зовсім небагато, а то й взагалі побіжно. Тільки тому, що набагато частіше ім'я Вербича за останній рік у вітчизняних та грецьких ЗМІ згадувалося в аспекті його особистого життя…

Вересень 2022-го. Початок: загул у збірній

Свій перший матч за «Панатінаїкос» Беньямін Вербич зіграв 21 серпня минулого року. Тоді словенського вінгера тренерський штаб «конюшинних» випустив на заміну на останні 14 хвилин поєдинку Суперліги проти «Іонікоса» (1:0). Вперше у стартовому складі грецької команди словенець з'явився вже через тур, 3 вересня, у поєдинку чемпіонату проти «Левадіакоса» (1:0), причому став у тому матчі автором єдиного забитого м'яча, хоч і був замінений вже на 61-й хвилині.

В принципі адаптація Вербича у «Панатінаїкосі» йшла за досить стандартним для більшості футболістів сценарієм – із самого початку його кілька разів випустили на заміну, потім почали потроху підпускати до основи, але міняти ближче до кінцівки зустрічей… Власне кажучи, нічого цікавого, тим більше, що Беньямін не зміг з ходу почати демонструвати чудеса результативності, а тому й особливої уваги до своєї персони серед журналістів не привертав.

Все змінилося наприкінці вересня 2022 року. Тоді Вербич з'їздив до національної збірної на матчі Ліги націй проти Норвегії (2:1) та Швеції (1:1), після яких у ЗМІ з'явилися кадри нібито загулу словенського вінгера. Історія набула ще більшого розголосу після того, як її підхопила тодішня супутниця життя Вербича та мати його дитини українська модель Playboy Альвіна Царенко.

Зокрема, дівчина повідомила своїм підписникам у соціальних мережах, що Вербич нібито справді неналежним чином поводився у розташуванні національної збірної, після чого відправила чіткий публічний меседж словенцю: «У нашій команді точно заміна. Це пи***ць, хлопці. Соромно за тебе, Беньямін».

Сам Вербич не залишився осторонь цієї історії, і дав коментар, яким поставив під сумнів факт свого нібито загулу у збірній Словенії. Точніше, Беньямін дав зрозуміти, що на фото та відео справді він (словенець перебував у стані явного алкогольного чи наркотичного сп'яніння та весело «запалював» із двома невідомими дівчатами), але весь злитий у мережу матеріал є дуже давнім, і не має до останнього його вояжу у національну команду жодного відношення.

«Фотографії та записи опублікувала моя колишня партнерка, мати моєї дитини. Опублікований матеріал дуже старий, все, що вона написала, – чиста брехня, я знаю, як усе це виглядає, але можу розповісти лише свою версію», – пояснив Беньямін.

Цікаво, що після цієї історії до Вербича не були застосовані жодні дисциплінарні санкції ані з боку клубу, ані з боку Футбольного союзу Словенії. Зокрема, Беньямін після повернення зі збірної пропустив лише один поєдинок за «Панатінаїкос», а ось до національної збірної своєї країни викликався як на товариські матчі в листопаді минулого року, так і на всі чотири поєдинки кваліфікації на Євро-2024 у 2023-му. Як мінімум, ця обставина ставить під сумнів версію Царенко про загул…

Лютий 2023-го. Зав'язка: погрози Альвіні на фоні спаду в кар'єрі Вербича

На кілька місяців ситуація в особистому житті Вербича та його колишньої пасії начебто заспокоїлася, але в лютому 2023-го Альвіна Царенко знову опинилася на передовицях газет та сайтів із новою порцією сенсаційних даних.

Цього разу дівчина заявила про погрози, які надходять їй від фанів «Панатінаїкоса». Ті нібито висловлювали невдоволення слабкими виступами Вербича за їхню улюблену команду, а відповідальність за це поклали на Царенко. При цьому, ситуація зайшла дуже і дуже далеко, адже Альвіна заявила – мовляв, найзавзятіші вболівальники «конюшинних» збираються найняти кілера, який вб'є українську модель та її дитину.

Instagram. Беньямін Вербич і Альвіна Царенко

«Фанати «Панатінаїкоса» погрожують мені давно. Але зараз вони обіцяють винайняти кілера, щоб він убив мене та дитину, тому я вирішила надати цьому розголос. Хоча я і не сприймаю їхні погрози всерйоз, але краще перестрахуватися. Чому фанати мені погрожують? Їм не подобається, що Беньямін зараз погано грає. Вони думають, що я погано впливаю на його кар'єру. Я абсолютно із цим не згодна, тому що не маю жодного відношення до Беньяміна вже давно», - наголосила Царенко.

Також дівчина зацікавила тим, що зустрічається з іншим відомим футболістом, але не розкрила його імені. Стало зрозуміло лише, що новим бойфрендом Альвіни є гравець «Олімпіакоса» родом не з Європи, а також те, що українка відвідувала матчі найлютішого суперника «Панатінаїкоса» у національному чемпіонаті, та брала на один із них спільного з Вербичем сина Мая.

«Мене туди [на матчі «Олімпіакоса»] запрошують, а не я сама купила квитки та прийшла. У мене не було завдання позлити Беньяміна. Я ходила на матчі «Олімпіакоса» й раніше, але не висвітлювала це в Instagram. Я взяла сина на матч, тому що він став дорослішим. Гра була не надто пізно, і я вирішила вперше взяти Мая на гарний стадіон. А журналісти почали писати, що я це роблю спеціально, аби розлютити Беньяміна», – розповіла Альвіна.

Також дівчина ділилася зі своїми підписниками скрінами погроз, які надходять їй від фанатів «Панатінаїкоса». Зокрема, один з них вимагав, щоб Царенко віддала сина Вербичу, інакше погрожував її вбити.

Що стосується ігрових досягнень у цей період в самого Вербича, то словенець справді виглядав вкрай непереконливо. З початку листопада 2022-го по кінець лютого 2023-го Беньямін провів за «Панатінаїкос» 555 хвилин у 10 поєдинках в рамках Суперліги, у яких відзначився лише 1 забитим м'ячем…

Березень 2023 року. Апогей: секс-скандал із трансгендером

Апогеєм історії взаємин Вербича та Альвіни Царенко, які виглядають, як повний треш, став секс-скандал, що виник навколо персони словенського футболіста із легкої руки його колишньої коханої.

Зокрема, в середині березня нинішнього року Альвіна опублікувала компрометуючу Вербича фотографію, на якій словенець був зафіксований негліже поряд із якоюсь напівоголеною напівдівчиною, яка, за словами Царенко, ще й є трансгендером. Саме цим українська модель пояснила своє небажання давати згоду на регулярні зустрічі Вербича із їхньою спільною дитиною.

«Привіт усім. Дякую за відео з нічного клубу «Лохан», де мій колишній Беньямін Вербич був у неділю, 12 березня, після матчу «Панатінаїкос» – «Атромітос». Він там був із трансгендером зі Словенії, який зупинився в апартаментах Вербича. Беньямін хотів зустрітися із сином сьогодні, але мені не подобається його оточення та його спосіб життя», – написала Царенко.

І знову Вербичу довелося реагувати, причому його слова та аргументи знову виглядали виключно як спроба виправдатися.

«Вибачте, що турбую вас пані Альвіно Царенко, але я відчуваю, що маю це зробити, адже вся брехня про моє особисте життя виходить з її боку із метою вплинути на грецькі судові органи, оскільки я намагаюся отримати опіку над своїм сином. Я просто уточнюю, що ідентифікую себе як гетеросексуальну людину й ніколи не мав сексуальних чи романтичних стосунків із чоловіком чи трансгендером. Альвіна відредагувала (відфотошопила) фото моєї колишньої дівчини Ліллі (додавши на фото чоловічі геніталії) і тепер стверджує, що я ходив у клуб із двома трансгендерами! Цього разу зі мною була моя кузина Єрнея та її подруга Катя зі Словенії. Якби на кону не було психічне здоров'я мого сина, я знаю, це була б малобюджетна комедія», – розповів Вербич.

Липень 2023-го. Хепі-енд: мирова, але без подробиць

Зрештою, судитися один з одним Беньяміну Вербичу та Альвіні Царенко, мабуть, таки набридло, або сторони банально зрозуміли, що остаточний вердикт може виявитися неприйнятним для них обох.

Нещодавно Альвіна Царенко у спілкуванні з пресою нарешті розкрила персону свого відомого бойфренда з «Олімпіакоса». Ним виявився екс-хавбек «Реала» та «Баварії», а також зірка збірної Колумбії Хамес Родрігес, котрий після закінчення сезону-2022/23 залишив грецький топ-клуб. Крім цього українська модель розповіла і про те, що пішла на мирову із Беньяміном Вербичем, хоч і не уточнила – чи відновила романтичні стосунки зі словенцем, чи просто налагодила з ним контакт як із батьком своєї дитини.

«Ми помирилися з Беньяміном. Хамес Родрігес, з яким я зустрічалася, пішов з «Олімпіакоса». Вербич відкликав усі позови», – сказала Царенко.

***

Хто знає, можливо, зараз, вже після закінчення історії суперечок та взаємних претензій з Альвіною Царенко (якщо вона, звичайно, закінчилася, а не просто була поставлена ​​на паузу), у кар'єрі Беньяміна Вербича знову настане біла смуга. Його трансфер до «Панатінаїкоса» справді не дав нічого ані грецькому клубу, ані самому словенцю, котрий втратив місце у складі навіть в національній збірній, зігравши за неї в останніх двох офіційних матчах лише 13 хвилин.

В Україні Вербич показав себе досить гідно. Він гарно попрощався із «Динамо», коли залишав цей клуб та знайшов відповідні слова з такої нагоди, а ще обрав правильний бік історії, підтримавши Україну у боротьбі з російськими окупантами. Все це назавжди залишиться в пам'яті вітчизняних футбольних уболівальників, які здебільшого бажатимуть Вербичу усього найкращого в подальших виступах. Справді, нехай Беньямін якнайшвидше повертається на свій звично високий рівень виступів та тішить фанатів «Панатінаїкоса», але тільки після дуелі із «Дніпром-1» у Лізі чемпіонів. За провал у цих двох матчах ми Вербича точно пробачимо й засуджувати не станемо.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині
Футбол | 01 травня 2024, 00:36 0
Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині

Лука Модрич вийшов замість Джуда Беллінгема у матчі проти «Баварії» (2:2)

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»
Бокс | 01 травня 2024, 11:16 6
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»

Український боксер – про поразку в бою за абсолютне чемпіонство

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GREEN DAY belokon
Вербича ни в коем случае не оправдываю, но жена та еще пришмандовка. Типичная жена футболиста, коих большинство. 
Понаходят а потом локти грызут.. 
serhiy
Стаття статтею, але головною на сайті її робити - дивно !
vh
Побачивши його дівчину, взагалі не здивувався, що після неї він клюнув на транса. 
Выталкиватель парашутистов
Раньше о таких вещах ( пьянки, мордобой в семье, походы на лево и т.п.) футболистов старались не сильно афишировать, а сейчас это стало нормой, увы...
Демід Романчиков
Романтичні стосунки))) Хамес дав посмоктати пару разів 😂
potemkin78
и при чём тут бабло Вербича, да Альвина
avk2307
Статья о игроке, 2/3 выдержки из инстаграмм неизвестного и непонятного содержания.
Точно ясно, что Вербич не идельный семьянин и любит повеселиться, но если смотреть его инстаграмм, то в моменты вот этих всех рассказов бывшей он достаточно часто проводит время со своим сыном.  а верить или нет этой кукле, то как на меня скорее нет. обида у нее, что бросил, вот и занималась, чем умеет, а кроме инстаграма и еще одной способности наверное не особо талантом  отличается.
Ну а как игрок Динамо, он скорее плюс чем минус для клуба, да и отношение его до сих пор к ДК и Украине только позитив и поддержка. 
Сравните для примера с Тайсоном и Мораесом. Уехали и забыли...
Gargantua
я видел Вербича в еврокубках за Копенгаген до перехода в Динамо. 
потому я очень удивился тому, что он переходит в Украину, казалось ему прямая дорога в АПЛ или Бундеслигу.
Но потом многое стало ясно... вроде при общении интеллигентный парень, но поведение в быту.... эта тупая мукла, загулы. Он пошел туда где будет много зарабатывать и совмещать футбол с ночными клубами.  Прожигание таланта.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Дані Рохас
ха ахаха, БОЯН!!!
BallsToTheWall
Он останется навечно в списках динамовцев?