Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2023, 11:13
14256
9

Нервовий спаринг. Динамо з мінімальним рахунком обіграло Аль-Хіляль

Перемогу киянам приніс результативний удар на початку зустрічі

| Оновлено 20 липня 2023, 11:13
14256
9
Нервовий спаринг. Динамо з мінімальним рахунком обіграло Аль-Хіляль
ФК Динамо Київ

Київське «Динамо» провело черговий спаринг у рамках підготовки до нового сезону. Суперником команди Мірчі Луческу став «Аль-Хіляль» із Саудівської Аравії.

Саудити активно розпочали зустріч, агресивним пресингом чинячи тиск на захисну лінію київського клубу. Але перша ж атака «біло-синіх» стала результативною: після проходу правим флангом Тимчик відпасував м'яч Буяльському, який завдав влучного удару. У середині першого тайму ледь не подвоїв перевагу «Динамо» Ярмоленко, але після його удару м'яч влучив у поперечину. Було небезпечно і біля воріт киян, коли Бущан продемонстрував реакцію після удару суперника з меж штрафного майданчика.

Варто зазначити, що у грі було надто багато пауз, у тому числі пов'язаних з апеляціями футболістів та тренерів до арбітра. До того ж, гравці обох клубів діяли досить жорстко.

На початку другої половини зустрічі кияни створили ще один чудовий момент для взяття воріт: після прострілу Волошина Беніто влучив у штангу. Згодом нігерійський форвард отримав ще один шанс, але його удар головою не досяг мети. Після серії замін темп гри знизився, і кияни довели матч до переможного закінчення.

Товариський матч.

«Динамо» – «Аль-Хіляль» – 1:0

Буяльський (5)

Сидорчук (30), Ярмоленко (58) – Невеш (27), С.Аль-Давсарі (47), Аль-Болеахі (58), Кулібалі (71)

«Динамо»: Бущан (Нещерет, 71), Дубінчак (Малиш, 85), Біловар (Сирота, 71), Попов (Дячук, 81), Тимчик (Вівчаренко, 85), Сидорчук (Бражко, 71), Шапаренко (Андрієвський, 81), Буяльський (Царенко, 81), Кабаєв (Н.Волошин, 28), Ярмоленко (Караваєв, 71), Беніто (Ванат, 71).

«Аль-Хіляль»: Аль-Муаюф (Аль-Оваїс, 46), Аль-Хамдан, Майкл, Абдулхамід, Аль-Болеахі, Н.Аль-Давсарі, С.Аль-Давсарі, Каррільйо, Кулібалі, Мілінкович-Савич, Невеш.

Стадіон «Jacques Lemans Arena» (Санкт-Фрай-ан-дер-Глан, Австрія)

ДИНАМО – АЛЬ-ХІЛЯЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(77)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
potemkin78
полузащита и вратарская линия на уровне. в центре обороны апять чудеса. нападения нет от слова совсем. игра понравилась. но когда аравийци включали скоростя видно было что динамовци не успевали и фолили
Summertime
Нормально и в тему.  Особенно когда соперники одного класса.    Вон Динамо Тбилиси вчера дома не удержали с Астаной  1:2 (1:0).    
    И адью...
Matvey
Первый тайм не похоже ,что это была товарищеская игра. Жёлтые карточки  - в тренировочном матче?
Муґунот Уух
Так Так, что уже приобретение очередной Пердиньи отпразновал?