Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 17 липня 2023, 12:17
2238
0

Новак ДЖОКОВИЧ: «Без сумнівів, Алькарас виграв заслужено»

Серб – про поразку у фіналі Вімблдону-2023

| Оновлено 17 липня 2023, 12:17
2238
0
Новак ДЖОКОВИЧ: «Без сумнівів, Алькарас виграв заслужено»
Getty Images/Global Images Ukraine. Новак Джокович

Сербський тенісист Новак Джокович висловив думку про головні свої помилки у фінальній грі Вімблдонського турніру проти іспанця Карлоса Алькараса.

«Більше шкодую про тай-брейк чи брейк у п'ятому сеті? Про тай-брейк. Якщо чесно, мене підвів бекхенд. На сетболі я не влучив із бекхенда, хоча не повинен був промахуватися. Потім за 6:6 був ще один удар зліва з середини корту в сітку. Два дуже слабких бекхенди, ось і все – хід матчу перевернувся. Він так сильно додав у третьому сеті, а я досить довго не міг отямитися.

Я зміг перегрупуватися і повернути ініціативу в середині четвертого сету – це був мій шанс. Думаю, я добре зіграв на брейк-пойнті, але сьогодні було дуже вітряно, і вітер виніс м'яч туди, де я не міг зробити смеш – довелося виконувати драйв-воллей у падінні. Я чітко бачив, як він біжить у протилежний кут, хотів застати його зненацька, але не влучив. У наступному геймі він зробив брейк і далі тримав свою подачу до кінця.

Є жаль. У мене були шанси. Думаю, я міг би краще зіграти тай-брейк – але треба віддати йому належне, він боровся і показав неймовірну оборонну майстерність і обвідні удари, які принесли йому брейк у п'ятому сеті. Без сумнівів, сьогодні він виграв заслужено», – зізнався Джокович.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.