Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2023, 18:48
899
1

Тренер Кривбаса: «Забили шість голів, але могли забити й більше»

Дмитро Кара-Мустафа – про спаринг із «Хустом»

| Оновлено 20 липня 2023, 18:48
899
1
Тренер Кривбаса: «Забили шість голів, але могли забити й більше»
ФК Кривбас Кривий Ріг

Помічник головного тренера криворізького «Кривбаса» Дмитро Кара-Мустафа дав оцінку контрольному матчу команди з дебютантом Першої ліги командою «Хуст» (6:0).

– Сьогодні ми грали проти команди, яка тільки вийшла до Першої ліги. Так, суперник чинив нам опір, як міг. Але, ви розумієте, трошки сили нерівні. Ми побачили моменти у нашому виконанні, як хороші, так і моменти, які треба виправляти.

Так, виграли з великим рахунком, але все одно: є над чим працювати, це збори. Забили шість голів, але могли забити і більше. У кінцівці гри почали трішки балуватись… Можна так сказати. А цього бути не повинно. Адже потрібно грати до кінця.

– Після гри з «Карпатами» ви говорили, що поразка тільки розізлить команду. Як вважаєте, «Кривбас» зробив правильні висновки, судячи з сьогоднішнього результату?

– Можна і так сказати. Ви бачили, сьогодні ми дали більше ігрового часу більш старшим хлопцям, які знаходяться у команді більше часу. А молодь випустили тільки на 20 хвилин. Попереду ще три матчі у щільному графіку, тому ми варіюємо навантаження.

– Як вам гра молодих гравців сьогодні?

– Їм треба ще багато працювати над собою, покращувати свою майстерність. Результат позитивний, але попереду ще багато роботи.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Круссер
Вы лучше Динаме забейте!