Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 липня 2023, 19:29
2051
1

Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «У гравців Челсі часу немає. Результат потрібен одразу»

Тренер налаштований на повернення до перемог

| Оновлено 07 липня 2023, 19:29
2051
1
Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «У гравців Челсі часу немає. Результат потрібен одразу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Маурісіо Почеттіно

Новий тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно провів першу прес-конференцію після свого призначення. Наставник упевнений, що команда зможе повернути фанам радість від виступів команди, яка минулий сезон АПЛ завершила на 12-му місці.

«Я дуже радий повернутися в АПЛ, найкращу лігу світу. «Челсі» переконав мене бути тут. У команди чудовий підбір виконавців, а довгі роки Сині були успішними. Минуле – це минуле, а ми зосереджені на поточній ситуації. У всіх бувають спади, але я хочу повернути радість уболівальникам цієї команди. У нас неймовірний склад, а ще ми плануємо посилення, тому працюватиме і робитиме все, щоб фани насолоджувалися футболом».

«Все у клубі спрямоване на перемоги. Ми повинні перемагати, інакше страждатимемо. У гравців не буде можливості гаяти час. Потрібно зі старту показувати свій рівень, а тому у складі будуть ті, хто готовий одразу давати результат», – сказав Почеттіно.

«Челсі» вже розпочав підготовку до сезону, проте збірники, зокрема Михайло Мудрик, приєднаються до команди пізніше. Сині проведуть турне по США.

Іван Зінченко Джерело: BBC
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дані Рохас
Баклажан, у тебя команды нет, какой результат здесь и сейчас? Не знаю сколько Челси должно сменить тренеров что б понять что им нужен не тренер а команда. Команда которую уничтожило новое руководство. Команда которую десятилетиями строил Абрамович.
А у вас щас - ничерта нет. Просто сборище игроков купленных за огромные деньги