Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 12 серпня 2023, 08:39
920
0

Арсеній БАТАГОВ: «У першій грі іспанці нас недооцінили»

Хавбек збірної України U-21 – про майбутній півфінал Євро-2023

| Оновлено 12 серпня 2023, 08:39
920
0
Арсеній БАТАГОВ: «У першій грі іспанці нас недооцінили»
Getty Images/Global Images Ukraine. Арсеній Батагов

Півзахисник збірної України U-21 Арсеній Батагов поділився очікуваннями від півфінального матчу чемпіонату Європи 2023 проти ровесників з Іспанії.

«У Бухаресті температура набагато вища, аніж у Клужі. Через це дуже важко проходять ігри – навіть ввечері тут дуже висока температура, важко дихати. Але ми будемо докладати всі зусилля, аби досягнути максимального результату.

Я вважаю, що Іспанія, як і Франція, дуже сильні команди в індивідуальному плані. Але Іспанія – більш організована збірна. Франція, своєю чергою, більше грає за рахунок індивідуальних якостей, а Іспанія все ж таки – більш командно.

Думаю, що у першій грі іспанці трохи недооцінили нас. Але на другий матч такого вже не буде. Це точно. Треба віддавати себе на всі 100%, тому що тільки так ми зможемо пройти далі. У них дуже сильні гравці, але в нас так само сильні футболісти на флангах. Думаю, що все буде добре.

Руслан Петрович каже нам, що ми сильніші. Можливо, нас до цього чемпіонату хтось недооцінював. Але змогли довести, що ми – дуже сильна команда, і заслуговуємо бути на тому місці, де зараз знаходимось.

Немає такого настрою. У команді ми думаємо тільки про наступну гру. Адже саме від неї все і залежатиме: чи будемо ми у фіналі, чи зможемо виграти цей чемпіонат, чи ні», - сказав Батагов.

Матч Іспанія U-21 – Україна U-21 відбудеться у середу, 5 липня. Початок о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.