Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 05 липня 2023, 22:00
22508
21

Іспанія U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на півфінал Євро-2023

«Маленька Іспанія» Ротаня, але вже з великими cojones

| Оновлено 05 липня 2023, 22:00
22508
21
Іспанія U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на півфінал Євро-2023

У середу, 5 липня, у Бухаресті на стадіоні «Стяуа» відбудеться півфінальний матч молодіжного чемпіонату Європи з футболу серед юнаків до 21 року, у якому зіграють Іспанія та Україна. Стартовий свисток бельгійського рефері Еріка Ламбрехтса прозвучить о 22:00 за київським часом.

Іспанія U-21


Молодіжний чемпіонат Європи за географічним чинником побудований таким чином, що вже на півфінальній стадії турніру мають шанс зустрітися між собою команди, які тільки нещодавно грали один проти одного на груповому етапі. А оскільки збірна Іспанії подолала чвертьфінальний бар'єр у вигляді Швейцарії декількома днями раніше (2:1), наступний матч України на цьому турнірі пройде саме проти «Фурії Роха». Примітно, що друга півфінальна пара, Англія та Ізраїль, також зустрічались поміж собою в квартеті C, але їхній випадок таки має помітні відмінності від нашого протистояння.

Справа в тому, що Іспанія та Україна зіграли лише в рамках останнього туру, коли єдиним спортивним викликом для них була боротьба за підсумковий перший рядок у квартеті B. Сантьяго Денія та Руслан Ротань тоді вирішили використати серйозну ротацію, тому ми побачили підсумкову нічию 2:2 , яка влаштовувала «червону» команду, а ось нас цей результат відправив на битву проти Франції. Із іншого боку, саме ротація й дозволила іспанцям вижити в овертаймах проти Швейцарії, яка провалилася на стратегічному рівні, зігравши всі чотири гри на турнірі практично без замін.

Проблема лише в тому, що про те, що являє собою «справжня» збірна Іспанії, ми можемо судити лише за записами матчів проти Румунії, Хорватії та «Наті». У очній зустрічі суперники грали у вільному стилі через велику кількість замін у стартовому складі, а врятували гру лише тоді, коли на полі з'явилися виконавці основної обойми. Очевидно, що іменами гравців команда Санті таки виглядає більш упевнено, аніж наша збірна. Але ми виходимо після переможного матчу проти Франції, а там виконавці були й «крутіші».

Україна U-21


Багато аналітиків справедливо зазначають, що Руслан Ротань намагається побудувати в нашій молодіжці щось подібне до іспанського футболу, але в реаліях українського життя з відповідним набором кадрів. Звідси починається і той ризиковий горизонтальний стиль, який у всіх чотирьох матчах на турнірі спалив чимало нервових клітин наших уболівальників. Але який результат! Головне завдання на цей форум – вихід на Олімпіаду в Парижі-2024 – було виконано власними зусиллями, але попереду є ще два матчі, у яких цілком реально досягти визначного успіху.

Виступи української команди на цьому турнірі високо оцінюють усі суперники. Окрім, напевно, румунів, які на правах господарів хотіли чогось досягти заявами про нелегітимний виступ окремих наших виконавців у очній зустрічі на груповому етапі (1:0). Від інших суперників доводилося чути тільки хвалебні оди, і особливо в цьому плані постарався саме Санті. Мабуть, думав, що більше не доведеться грати проти «синьо-жовтих».

А воно вийшло інакше. Україна переграла Францію (3:1) з її абсолютно божевільним поколінням талановитих виконавців (крутіше, можливо, тільки в англійців на цьому турнірі), після чого європейська преса дружно почала розбирати феномен роботи Ротаня з цим набором футболістів. У той самий час рецепт успіху виглядає досить просто – у нас зібралася справжня команда саме в плані колективного духу, у складі якої є кілька системотворчих виконавців, які швидше виглядають діамантами в загальній «короні». Перелічувати їх вкотре не доводиться – Трубін, Судаков, Бондаренко, Мудрик – про них уже говорить уся Європа.

Заявка збірної України U-21

Воротарі: Нещерет (Динамо), Трубін (Шахтар), Фесюн (Колос).

Захисники: Вівчаренко (Динамо), Сирота (Динамо), Таловєров (ЛАСК), Сич (Кортрейк), Лях (Рух), Брагару (Чорноморець), Батагов (Зоря).

Півзахисники: Бражко (Зоря), Желізко (Валмієра), Михайленко (Олександрія), Назаренко (Дніпро-1), Криськів (Шахтар), Очеретько (Шахтар), Кащук (Сабах), Бондаренко (Шахтар), Судаков (Шахтар).

Форварди: Мудрик (Челсі), В'юнник (ГАК), Сікан (Шахтар), Ванат (Динамо).

Заявка збірної Іспанії U-21


Воротарі: Арнау Тенас («Барселона»), Хулен Агірресабала («Атлетік»), Лео Роман («Мальорка»).

Захисники: Віктор Гомес («Брага», Португалія), Маріо Гіла («Лаціо», Італія), Арнау Мартінес («Жирона»), Хуан Міранда («Бетіс»), Уго Гільямон («Валенсія»), Айтор Передес (« Атлетик»), Йон Пачеко («Реал Сосьєдад»), Ману Санчес («Осасуна»).

Півзахисники: Адріан Бернабе («Парма», Італія), Антоніо Бланко («Алавес»), Габрі Вейга («Сельта»), Алехандро Баена («Вільярреал»), Аймар Орос («Осасуна»), Оян Сансет («Атлетік»).

Нападники: Серхіо Гомес («Манчестер Сіті», Англія), Абель Руїс («Брага», Португалія), Серхіо Камельйо («Райо Вальєкано»), Родріго Санчес («Бетіс»), Родріго Рікельме («Жирона»), Андер Барренечеа («Реал Сосьєдад»).

Орієнтовні склади


Іспанія U-21: Тенас – Міранда, Паредес, Пачеко, В. Гомес – Баена, Бланко – С. Гомес, Сансет, Родрі – Руїс.

Україна U-21: Трубін – Вівчаренко, Таловєров, Батагов, Сич – Судаков, Бражко, Бондаренко – Мудрик, Сікан, Кащук.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Руслана Ротаня зможе вкотре здивувати. Нашою ставкою буде позиція – Прохід. Україна U-21 з коефіцієнтом 2.93.

5 червня, середа

Іспанія U-21 – Україна U-21
Бухарест. «Стяуа». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – Суспільне
ІСПАНІЯ U-21 – УКРАЇНА U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ерік Ламбрехтс (Бельгія)
Прогноз Sport.ua – 1:1 (перемога України U-21 у серії пенальті)

Опитування

Голосів 158
Спрогнозуйте, хто виграє ⚽️ матч 1/2 фіналу 🏆 Євро-2023 U-21 між збірними Іспанії U-21 та України U-21, який пройде 5 липня о 22:00 у Бухаресті

Перемога Іспанії U-21 (ігровий час)

44 голоса 27.85 %

Перемога Іспанії U-21 (по пенальті)

1 голос 0.63 %

Не знаю

16 голосів 10.13 %

Перемога України U-21 (по пенальті)

31 голос 19.62 %

Перемога України U-21 (ігровий час)

66 голосів 41.77 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року
Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 16
Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Маріно Пушич отримав пропозицію перейти в Ліверпуль. Відомо його рішення
Футбол | 27 квітня 2024, 22:02 18
Маріно Пушич отримав пропозицію перейти в Ліверпуль. Відомо його рішення

Наставник вирішив залишитися в «Шахтарі»

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexx
Потенциально уровень игроков Испании и Франции в индивидуальном мастерстве на голову выше наших .Но это игра и все может быть особенно учитывая что с Украиной никто не знает как играть .наши и сами не знают что будут делать а соперники тем более 
EL PATRON
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
І знову ми не фаворити. Але можемо довести протилежне, хоча тут це буде набагато важче. Навіть на 1 день наші суперники мали більше відпочинку - і це теж важливий нюанс.
Віримо у наших хлопців!
VBOLYUVALNIK
Якщо подивитись на рівень гри наших і іспанців, хочаб клубний рівень, то складається враження що пройти Іспанію нам майже неможливо, але в молодіжці все завжди непередбачувано, саме головне щоб нам щастило як в матчі з Францією і Хорватією, тому що ми наврядчи будемо грати першим номером
nick07
на жаль, але збірну Іспанії в групі ми приймали у напівтовариському матчі.
Побачимо як це буде в оіційному півфіналі, але Україна довела в чвертьфіналі, що може грати і перемагати ТОП-збірні
Перемоги, успіху та відквитатись з англійцями за основну збірну
vruthiy-112
Машина піймала кураж,  бійтесь та ховайтесь.!!! 
Alex T
Шансы есть, верим в команду 
Andrey_1992
ну мій прогноз акуратний ОЗ - так
VARioR
Іспанці мали день в запасі на відпочинок, проте відіграли 120хв. з Швейцарією, тому виглядатимуть не надто свіжіше. Думаю, що на них буде трохи тиснути статус фаворита (згідно буків), тоді як наші хлопці мають зіграти у свою гру. Мій прогноз -- перемога зб. України в ОТ, або серії пенальті.
Vitason
Ребята 2:0 в нашу пользу,поверьте наши уже так почувствовали вкус победа,что их остановить невозможно,считаю Испанию слабее Франции и вы сегодня это увидите ,кто и может сравниться с Украиной так это Англия,но это будет немного позже ,Мудрык сегодня забьет и мы будем в финале играть с Англией- это две самые сильные сборные на чемпионате,перекусим мы испанцев!! 
Андрій Глущик
Бажаю здоров,я !!! Ми всі гордимося нашою збірною !!! Дякуємо за Францію !!! Якби Ви знали скільки людей Ви зробили Щасливими !!! Гарнуни !!! Всі підтягнуті , гарно підстрижені , стримані , виховані , і  справжні воїни на полі , як наше Святе Воїнство !!! А який другий тайм , просто з,їли Фаберже !!! Ох,  як би  хотілось ( а можливо й ні ) бути зараз на місці РОТАНЯ ( ДЗІДЗЬО просто всіх скептиків порвав ) , і розповідати про важливість цієї зустрічі !!! Яким би не був результат , щиро бажаю кожному з ВАС зіграти так , щоб не було соромно , щоб Ви були як сім.я , як ЗСУ , як народ України !!!  Взаємо підтримка , підстраховка , швидкість прийняття рішень , увага в кожному моменті гри  . Ми не на стадіоні ( нажаль) , але мільйони сердець гупають разом з ВАМИ !!! І не забувайте - футбол - це гра ( третій гол - Франції !!! (  борітеся поборете ) . ГРАЙТЕ КОЗАКИ І ОТРИМУЙТЕ НАСОЛОДУ ВІД ГРИ !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Роман Романченков
Мій прогноз: 2:0...Україна💪💪💪💪🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
vlado4ekua
Главное выходить и не бояться! Мы уже сделали пол дела(выход на Олимпиаду), так что нужно просто дальше показывать свою игру, не зажиматься и не играть на отбой. Если даже и проиграем, но покажем красивую и уверенную игру - то никто камнями не закидает! Верим в победу, верим в наше будущее!!
Выталкиватель парашутистов
А почему сайт не огласил главную новость дня - по Записоцкому сегодня будут выносить решение в Львовском суде, и по всей вероятности, он будет в соседней камере с своим паханом - павелкой...
Summertime
10, 53% - самые трезвые.   Не знаю.)
umnuy2
короче по пути к кубку нам нужно отчпокать францию испанию и англию
Болела
склад такий хороший.. 
Ванат вже теж може здається вискочити..
головне щоб від Франціі відійшли..
В будь якому разі ці пацани вже заслужили найкращу підтримку від нас.
Summertime
Если наши выиграют, то чемпионами станут англичане, а если проиграют, то проиграют будущим чемпионам.    Вот такой прогноз в будущее.
Pop Pop
На іспанців нічого не буде тиснути,що ви таке кажете,гравці ла-ліги,вони впевнені в собі а також більш майстерні та тактично вивчені,недооцінки нашої збірної з їх боку нажаль не буде,безумовно це футбол та все може трапитись але ця казка для нашої збірної та нас нажаль скінчиться сьогодні
Remark
Ставка: Украина ИТБ 0.5 Прогноз: результативная ничья или 4-1 + Украина гол во втором тайме.