Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2023, 13:07
49
0

Подвійні фори: поняття та приклади

Що таке подвійні фори у світі ставок

| Оновлено 05 липня 2023, 13:07
49
0
Подвійні фори: поняття та приклади

У світі ставок часто використовується такий ринок, як "фори". Левова їх частина досить зрозуміла. Фактично це парі на перемогу, але з коригуванням згідно з даними гандикапу. Наприклад, Ф1 (-1,5) означає, що для "проходу" потрібна перемога господарів у 2 і більше голів. Найпростіша математика: 3-1, наприклад, "зайде", адже проводиться найпростіша математична операція, коли 3-1 перетворюються на (3-1,5) - 1. Оскільки вийде позитивний підсумок, гравець виграє. А ось за 3-2 вже виграла б тільки команда, але не гравець, що на неї поставив із зазначеною форою.

Складніші для розуміння подвійні фори. Це варіант, який свідомо використовують в основному досвідчені гравці. Для них ця опція хороша тим, що забезпечує додаткову перестраховку і дає змогу єдиною ставкою-"ординаром" одночасно "перекрити" кілька варіантів. Фактично, хоча це 1 парі, але ним гравець фактично оформляє прогноз на кілька результатів (звідси й така назва - "подвійні"). У різних букмекерів, до речі, такі пропозиції позначаються трохи по-різному. Частіше можна побачити "+1.75" або "-0.75", але можна ще побачити і "фора -0.5, -1" (аналог "-0.75").

Краще зрозуміти цю непросту ставку на прикладі. Для цього беремо фору "+1.25". Вона складається фактично з двох "сусідніх" фор, "+1.0" і "+1.5", відображаючись у вигляді середнього арифметичного. Роблячи таку ставку, гравець повинен розуміти, що по половині своїх грошей направляє на кожен із зазначених гандикапів. І потім вони розраховуються окремо. Якщо Ваша команда в цьому прикладі грає внічию, виграш гравець отримує повністю, згідно із зазначеним коефіцієнтом. У разі поразки в 1 м'яч, неважливо, з яким саме рахунком (0-1, 1-2, та хоч 7-8), 50% суми ставки розраховується як повернення (грає фора "1.0"), а ще половина - виграє з коефіцієнтом усієї обраної ставки. І, звісно, у разі більшої поразки втрачається вся ставка.

Можна ще взяти приклад фори "-0.75" (або "фора 0.5, -1" - саме на ці 2 варіанти і робиться фактично ставка в пропорції 50/50). Повністю цей варіант парі виграє лише в тому випадку, якщо обрана команда перемагає з різницею в 2 м'ячі або навіть більше. Якщо буде перемога в 1 гол, половина ставки "зайде", а за другою проведуть "повернення". І, звісно ж, уже нічия, а тим паче виграш суперника, означатиме, що зі своїми грошима все ж таки доведеться розлучитися в повному обсязі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса
Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0
ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.