Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 липня 2023, 19:47
2930
31

ШЕВЧЕНКО: «У Мудрика є все, щоб показати свої здібності»

Екснападник «Челсі» – про потенціал українського півзахисника

| Оновлено 09 липня 2023, 19:47
2930
31
ШЕВЧЕНКО: «У Мудрика є все, щоб показати свої здібності»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Колишній форвард лондонського «Челсі», а також ексголовний тренер збірної України Андрій Шевченко висловив думку щодо перспектив вінгера Михайла Мудрика у стані лондонських «пенсіонерів».

«Думаю, що у Мудрика є все, щоб показати свої здібності, йому просто потрібно бути терплячим і старанно працювати, щоб отримати свій шанс. АПЛ – дуже конкурентний чемпіонат, це одна з найкращих ліг світу.

Сума, яку за нього заплатили, є додатковим тиском. Але я не думаю, що ці гроші роблять вас кращими як футболіста, це всього лише додатковий тиск», – заявив Шевченко.

«Челсі» купив Мудрика в січні цього року у донецького «Шахтаря». Перехід українця обійшовся «синім» у 70+30 млн євро, включно з бонусами.

Контракт українця з лондонським клубом розрахований до літа 2031 року.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
 Хоч з Шевченка тренер ніякий, але ж оцінити потенціал гравця він здатний краще за нас, - чомусь про Зінченка він такого не писав. Поки тут ідуть гарячі суперечки, хто кращий -  Мудрик чи Циганков, хлопці вже організували гарний гол у ворота Північної Македонії.
Протягом останнього місяця ми мали змогу порівняти нинішні команди Реброва та Ротаня. Як на мене, команда Ротаня в рази краща - молодша, перспективніша, амбітніша.
В національній команді мають залишитись Циганков, Забарний, Миколенко, Бущан. Решті подякувати за співпрацю і розпрощатись. Інакше у збірної України не буде перспектив не
тільки на ЧЄ 24, але і на ЧС 26. 
Злий Глобинець
Багато тут хейтили Мудрика. А він поступово доводить, що є висококласним гравцем на своїй позиції. Перетворюється на лідера і в національній, і в молодіжних збірних. Попереду Олімпіада, вірю, що Михайло і там себе покаже з кращої сторони.
Nick.Grabowski
Такому крутому гравцю як Мудрик потрібен не менш крутий головний тренер як Шевченко. Топовому гравцю за 70+30 млн потрібен топовий тренер за 10 млн. А Шевченко вважає себе модним та крутим тренером. Правда після збірної України та Дженоа - ніхто не кличе видатного спеціаліста ні в АПЛ, ні в Серії А - хоча Шевченко знає на хорошому рівні італійську та англійську мови (краще за державну, українську, якої Шевченко десятиліттями соромився). 
Серйозний тренер бере середню, стабільну команду в будь-якій серйозній лізі, та показує з нею результат (прогрес). А потім отримує пропозиції від топ-клубу. 
Або бере команду з 2-ої ліги і виводить її в 1-у лігу. Тобто показує суттєве покращення як команди, або хоча би окремих гравців. 
Умник
22 года это зрелый игрок спрос соответствующий или ты тянешь уровень или не тянешь.
Шева это знает.
Мы не можем его критиковать он свой, но англичане будут они слов не подбирают.
Саша Денисов
Мурзілка вже мільйонів триста коштує. Перес вже задумується, щоб від Мбаппе відмовитись на користь блондинки. Не кожен футболіст на молодіжному Евро гольову передачу віддає 
Сергей Долина
Вже навіть Барселона, замахнулася на Мудрика, але з однією умовою, якщо в цьому році Мудрик заб'є хоча б один м'яч. За перші пів року, Мудрик умудрився не забити ні одного м'яча, можливо заб'є в наступне півріччя, але мається на увазі, не за молодіжні, юнацькі та дитячі команди, адже Мудрику 22 з половиною роки.