Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 09 июля 2023, 19:47
2930
31

ШЕВЧЕНКО: «У Мудрика есть все, чтобы показать свои способности»

Экс-нападающий «Челси» – о потенциале украинского полузащитника

| Обновлено 09 июля 2023, 19:47
2930
31
ШЕВЧЕНКО: «У Мудрика есть все, чтобы показать свои способности»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михаил Мудрик

Бывший форвард лондонского «Челси», а также экс-главный тренер сборной Украины Андрей Шевченко высказал мнение о перспективах вингера Михаила Мудрика в стане лондонских «пенсионеров».

«Думаю, что у Мудрика есть все, чтобы показать свои способности, ему просто нужно быть терпеливым и усердно работать, чтобы получить свой шанс. АПЛ – очень конкурентный чемпионат, это одна из лучших лиг мира.

Сумма, которую за него заплатили, является дополнительным давлением. Но я не думаю, что эти деньги делают вас лучше как футболиста, это всего лишь дополнительное давление», – заявил Шевченко.

«Челси» купил Мудрика в январе этого года у донецкого «Шахтера». Переход украинца обошелся «синим» в 70+30 млн евро, включая бонусы.

Контракт украинца с лондонским клубом рассчитан до лета 2031 года.

Оцените материал
(12)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 31
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
luceorius
 Хоч з Шевченка тренер ніякий, але ж оцінити потенціал гравця він здатний краще за нас, - чомусь про Зінченка він такого не писав. Поки тут ідуть гарячі суперечки, хто кращий -  Мудрик чи Циганков, хлопці вже організували гарний гол у ворота Північної Македонії.
Протягом останнього місяця ми мали змогу порівняти нинішні команди Реброва та Ротаня. Як на мене, команда Ротаня в рази краща - молодша, перспективніша, амбітніша.
В національній команді мають залишитись Циганков, Забарний, Миколенко, Бущан. Решті подякувати за співпрацю і розпрощатись. Інакше у збірної України не буде перспектив не
тільки на ЧЄ 24, але і на ЧС 26. 
Злий Глобинець
Багато тут хейтили Мудрика. А він поступово доводить, що є висококласним гравцем на своїй позиції. Перетворюється на лідера і в національній, і в молодіжних збірних. Попереду Олімпіада, вірю, що Михайло і там себе покаже з кращої сторони.
Nick.Grabowski
Такому крутому гравцю як Мудрик потрібен не менш крутий головний тренер як Шевченко. Топовому гравцю за 70+30 млн потрібен топовий тренер за 10 млн. А Шевченко вважає себе модним та крутим тренером. Правда після збірної України та Дженоа - ніхто не кличе видатного спеціаліста ні в АПЛ, ні в Серії А - хоча Шевченко знає на хорошому рівні італійську та англійську мови (краще за державну, українську, якої Шевченко десятиліттями соромився). 
Серйозний тренер бере середню, стабільну команду в будь-якій серйозній лізі, та показує з нею результат (прогрес). А потім отримує пропозиції від топ-клубу. 
Або бере команду з 2-ої ліги і виводить її в 1-у лігу. Тобто показує суттєве покращення як команди, або хоча би окремих гравців. 
Умник
22 года это зрелый игрок спрос соответствующий или ты тянешь уровень или не тянешь.
Шева это знает.
Мы не можем его критиковать он свой, но англичане будут они слов не подбирают.
Саша Денисов
Мурзілка вже мільйонів триста коштує. Перес вже задумується, щоб від Мбаппе відмовитись на користь блондинки. Не кожен футболіст на молодіжному Евро гольову передачу віддає 
Alexx
Шева где сейчас ? Майами ? Гольф?
Сергей Долина
Вже навіть Барселона, замахнулася на Мудрика, але з однією умовою, якщо в цьому році Мудрик заб'є хоча б один м'яч. За перші пів року, Мудрик умудрився не забити ні одного м'яча, можливо заб'є в наступне півріччя, але мається на увазі, не за молодіжні, юнацькі та дитячі команди, адже Мудрику 22 з половиною роки.