Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2023, 11:48
1548
9

Олег ФЕДОРЧУК: «Ярмоленко не буде паличкою-виручалочкою»

Відомий тренер пояснив, чому вболівальникам «Динамо» не варто впадати в ейфорію

| Оновлено 28 червня 2023, 11:48
1548
9
Олег ФЕДОРЧУК: «Ярмоленко не буде паличкою-виручалочкою»
ФК Динамо Київ. Андрій Ярмоленко

Колишній головний тренер «Миколаєва», «Полтави» та «Таврії» Олег Федорчук скептично оцінив повернення Андрія Ярмоленка до «Динамо». Фахівець вважає, що це рішення стратегічно нічого не дасть клубу.

«Для стратегічного розвитку клубу це не дуже правильне рішення. Але «Динамо» зараз у кризовому стані, такий футболіст може на короткому проміжку посилити склад команди. Але хочу застерегти вболівальників, що Ярмоленко не буде паличкою-виручалочкою.

За характером Андрій – це лідер і, мабуть, перші ігри на емоціях може витягнути самотужки. У футбольному плані важко буде згодом. Думаю, що насамперед допоможе команді психологічно.

У «Динамо» зараз проблеми у всіх ланках. Ярмоленко може додати в атаці, але у захисті є також проблеми. Він не зможе закрити собою усі дірки», – сказав Федорчук.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрик 13
Ярмола - це калібр рівня Шеви, але у сучасному футболі, який відрізняється від того, що був 20 років назад. І повертається у Динамо теж на закаті кар'єри, але у країну, де іде війна. Дуже радий його вибору і буду його підтримувати. Та і він принесе ще дуже багато користі, а якщо і не дуже багато - то буду шанувати його за свій вибір. А, якщо в 35-36 ще поїде до США - то мені здається, що для українського гравця - це топова кар'єра. Не буду згадувати, як не цінили його гру у Борусії..
Octopus
Футбол и вообще спорт - это всегда про превозмогание. Кто сдается, а вернуться туда, где тебе рады, это по сути сдаться, значит снизить к себе требования. Я понимаю, когда идут на понижение, потому что уже не тянут или предлагают больше, чтобы заработать на старость. Но тут другой случай, тут не понижение, тут - я не тяну, но еще хочу. Даже Криштиану Роналду не смог победить старение, прилагая 200% усилий для поддержания формы и морального духа, куда там Ярмоленко при всем к нему уважении. Переход, который не даст ничего ни Андрею, ни Динамо.
simon andre
Это выкинутые деньги суркиса на ветер .
luceorius
 Швидше привізником, - вже показав з Уельсом.