Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2023, 01:36
3112
0

МУСТАФАЄВ: «Полісся – єдиний клуб, який висловив бажання бачити мене»

Ексгравець «Олександрії» змінив клуб в УПЛ

| Оновлено 27 червня 2023, 01:36
3112
0
МУСТАФАЄВ: «Полісся – єдиний клуб, який висловив бажання бачити мене»
ФК Олександрія. Еміль Мустафаєв

Колишній хавбек «Олександрії» Еміль Мустафаєв зізнався, що став гравцем клубу «Полісся» – новачка Української Прем'єр-ліги. Втім, клуб із Житомира про підписання футболіста молодіжної збірної Азербайджану ще не оголосив.

«Закінчився мій контракт із клубом, а щодо нової угоди ми домовитися не змогли. Не зійшлися у фінансовому питанні. Тому я й розлучився з «Олександрією». Руслан Ротань хотів, щоб я залишився. Він навіть зателефонував мені після завершення контракту і сказав про це. Я відповів, що залишуся, якщо домовлюся з клубом. Звісно, я хотів би продовжити грати під його керівництвом, оскільки він сповідує цікавий футбол. Але ми не змогли домовитися з клубом, і мені довелося зробити інший вибір.

Чому «Полісся» Житомир? Це дуже цікавий клуб. У них хороші умови. «Полісся» стало єдиним клубом, який конкретно висловив бажання бачити мене у своїх лавах. Вони запропонували хороші умови, вели переговори з моїм агентом, батьком. Ми домовилися, і я став гравцем цього клубу», – розповів Мустафаєв.

Еміль Мустафаєв дебютував за головну команду «Олександрії» в травні 2021 року. За «містян» він провів загалом 26 матчів, забив 4 голи, зробив 6 асистів.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.