Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 25 червня 2023, 03:42
1773
1

Артем БОНДАРЕНКО: «Найприємніше те, як відреагували на важкий старт»

Півзахисник молодіжної збірної України – про перемогу над Румунією

| Оновлено 25 червня 2023, 03:42
1773
1
Артем БОНДАРЕНКО: «Найприємніше те, як відреагували на важкий старт»
УАФ

Півзахисник молодіжної збірної України Артем Бондаренко оцінив перемогу 1:0 у матчі групового етапу Євро-2023 проти Румунії.

– Найприємніше для мене сьогодні – те, як ми відреагували на важкі стартові 10 хвилин, узяли гру під свій контроль. І друге, що ми вигризли результат зубами. Нам не було легко, і саме в такі моменти проявляється наша команда.

– Перед матчем ви говорили, що хотіли би покращити у своїй грі забиті голи і гру у відборі. Забити не вдалося. Як ви після поєдинку оцінюєте гру у відборі?
– Якщо коротко, то є над чим працювати. Як до матчу це було, так і після нього залишилося. Як у відборі, так і в статистиці.

– Як команда впоралася із задухою на стадіоні? Здавалося, що гравці збірної України не так часто підходили попити води, тоді як румуни робили це регулярно. Чи були ми більш витривалими у цій грі, ніж суперники?
– Після першого матчу на турнірі ми адаптувалися. Сьогодні за відчуттями було легше дихати. Але коли виходиш на вулицю, то наче в сауну потрапляєш. Наша команда хотіла тримати темп, не збиватися щоразу на ці маленькі паузи. Нам це було не потрібно. Коли команда закривається, то треба не давати супернику дихати. Можливо, це одна із причин, чому ми сьогодні виграли.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Молодець,  не по рокам.!!!