Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 червня 2023, 02:16
514
0

Нікіта ФІЛІПОВ: «У півфіналі зробив помилку. Але медаль є медаль»

21-річний каратист із Києва завоював бронзу Європейських ігор 2023

| Оновлено 23 червня 2023, 02:16
514
0
Нікіта ФІЛІПОВ: «У півфіналі зробив помилку. Але медаль є медаль»
НОК. Нікіта Філіпов

ІІІ Європейські ігри стали першими великими змаганнями для 21-річного каратиста з Києва Нікіти Філіпова, але брак досвіду не завадив йому здобути бронзу.

Про емоції, стратегію та враження від дебюту на головному мультиспортивному форумі континенту розповів бронзовий призер змагань у куміте (вагова категорія до 60 кг) Нікіта Філіпов:

«Після програного півфіналу був сильно розчарований, хотілось поборотися за золото. З групи я вийшов із першого місця, і все було добре. Але з емоційної точки зору трішки неправильно себе повів. У цьому бою було так, що хто зробить помилку, той і програє. Я зробив – і програв. Але медаль є медаль, посів третє місце на Європейських іграх, які є першими для мене».

Новоспечений бронзовий призер Європейських ігор наголосив, що своєю нагородою завдячує насамперед тренеру Ігнату Паку, а також подякував тренерам клубу, в якому він займається, – Максиму Невмержицькому та Олександру Бунцеву:

«Вони захищають нашу Батьківщину, і ми усі вдячні їм за те, що можемо виступати тут і представляти Україну», – відзначив спортсмен, додавши, що не зміг би досягти успіху без підтримки рідних та своїх одноклубників, які допомагали йому готуватися до цих змагань.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.