Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 червня 2023, 07:13
21559
113

Сергій РЕБРОВ: «Чому всі вважають, що ми маємо виносити всіх 3:0 та 4:0?»

Наставник оцінив перемогу у матчі відбору Євро-2024

| Оновлено 20 червня 2023, 07:13
21559
113
Сергій РЕБРОВ: «Чому всі вважають, що ми маємо виносити всіх 3:0 та 4:0?»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Наставник збірної України Сергій Ребров оцінив складну перемогу 1:0 у матчі відбору Євро-2024 проти Мальти. Єдиний гол з пенальті забив Віктор Циганков.

- Важко грати три матчі за 10 днів, тож знали, що буде важко. Як і минулого матчу, краще зіграли у другому таймі. Головне було здобути три очки і йти далі.

- Україні не вистачало впевненості у собі?

– З такими командами складно грати. Вони мають компактну оборону. Я розумів, що у другому таймі все буде краще, бо суперник витратив багато сил у першій частині гри. У другій частині зустрічі ми грали набагато краще, і я на це чекав. Нам завжди складно проти такої оборони. Важливо, що створили багато моментів у другому таймі. Я розумію, що всі чекають від України 5:0 чи 6:0, але зараз усі вміють оборонятися. І противник це робив у першому таймі.

- Чому не було Русина та Кочергіна? І чи не вважаєте ви помилкою вихід у старті Матвієнка, який знову припустився помилок.

– Я не знаю, що таке помилки. Я дивлюся, як гравці готові до матчу, як тренуються. Ви вважаєте, що Миколенко краще? Але Віталій не грав довгий час після травми, це перші дві гри. Як я й планував, я випустив Миколенка у другому таймі. Він вийшов і покращив гру. Що стосується Русина та Кочергіна, то у нас 23 гравці, тому хтось має бути зайвим. Дати шанс Соболю? Будете тренером – зможете дати. Я дивлюся, хто кращий, у нас є конкуренція.

- Чому так складно грати з такими командами?

- Всі вміють оборонятися, Так, Англія перемогла їх 4:0, але вони швидко забили. Якщо не забиваєш швидкий гол, то тяжко. Усі навчилися грати в обороні, і Мальта це показала. Я не здивований, що було так тяжко. Я не розумію, чому всі вважають, що ми маємо всіх виносити по 3:0 або 4:0. Це був останній матч, зараз червень, коли гравці зазвичай перебувають у відпустці. І я вдячний гравцям, що ми додали та виграли. Не дуже вразили грою, але ми лише 10 днів разом працюємо.

- Чи думали про Євро-2023? Чи збираєте відвідувати матчі молодіжного Євро?

- Так, я планую заїхати до Бухаресту. А завтра вже Вісенте та Гліб Платов поїдуть у молодіжку. Я планую приїхати на другий чи третій матч. Звісно, я поїду, це важливо. Щодо гравців, то вони хочуть поїхати і виступати за молодіжку. Однак ніхто не говорив, мовляв, дайте відпочинок, щоби підготуватися до Євро. Упевнений, вони допоможуть молодіжці.

- Чого очікувати від осінніх матчів з фаворитами групи?

- Ми грали з Німеччиною, показали гідну гру. Треба готуватись. Ми вже показували, що Україна може грати гідно проти грандів. І має на меті вийти з групи.

– Оцініть Віктора Циганкова, який став лідером команди. І хто вирішував, хто проб'є другий пенальті?

- Циганков сам поставив себе лідером. Те, що він робив у трьох матчах, він показує свої лідерські якості. Ми визначаємо, хто б'є пенальті. Коли Андрій Ярмоленко не забив перший, він сам сказав Циганкову йти бити. Я розумію, що Андрій не був готовий на 100% до другого пенальті. Вдячний Віктору, що він пішов і показав, що готовий до цього.

Оцініть матеріал
(184)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Красюк зізнався, що говорив рефері після нокдауну Ф'юрі від Усика
Бокс | 19 травня 2024, 16:25 2
Красюк зізнався, що говорив рефері після нокдауну Ф'юрі від Усика

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Тайсоном в Ер-Ріяді

Усик втратить пояс чемпіона світу після бою з Ф'юрі. Стала відома причина
Бокс | 19 травня 2024, 16:50 5
Усик втратить пояс чемпіона світу після бою з Ф'юрі. Стала відома причина

Олександр став абсолютом, але титул IBF втратить через 2 тижні

Коментарі 113
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
до речі, буквально пару днів назад Швейцарія також переграла аутсайдера світового футболу 1-2(!) один гол різниці всього лиш, так що ми не одні такі)
Alex AS
Действительно ж, почему? Может потому что вся их сборная это игроки низкого уровня и по маркту оцениваются в 11 млн евро, а наши более 2ОО, а это значит атакующие креативные игроки у нас лучше и они у нас есть? И тренер может у нас главный есть или нет?
BallsToTheWall
Потому что в случае  равенства показателей на 2-3 местах решающей будет разница мячей в играх с другими.
GloryUkraine
А кого перемагати з такими рахунками як не такі команди?
Алексей Левченко
При чому тут "всіх"? Але якщо не "виносити" Мальту, то як грати з Англією та Італією?! Побачим.
Doozer
Против таких команд надо сходу давить и забивать. А не оправдываться, что мы ждём 3-4:0... Два пеналя поставили. 3-4 - наиграть надо. 
Pasha007
Кого всіх Мальту так,а Італія вас винесе 3:0
avk2307
Я не розумію тих, хто вважав, що буде 3-0. Ребров правий. Якби забили на перших хвилинах, то могли  б і більше забити.А так дивимося Північна Македонія - Мальта - 2-1.
Ми ледве виграли у македонців, то чому ми повинні були виграти у Мальти 3-0?
Mamay
Для чого було брати стільки защитників і опорників якщо ти граєш дві гри з слабшим і нищими по рейтингу командами ніж ми, а тепер не було ким підсилити гру і не хватало тих ж Русина і Кочергіна, для чого Сидорчук і Ігнатенко, Сваток і Кривцов, і таких варіантів було напевно купа, 
avk2307
А Англійці рівно так само грають з македонцями як і з нами. Вже 2-0
Eugenii Skrypka
Послухайте його в оригіналі, це такий самий жах як і гра команди, воно три слова не може зв'язати, як іноземець, Йовічевіч і то краще знає мову, ганьба
roman75zpr
А что, с крупным счётом выигрывают только когда быстрый гол забьют? Придумывает на ходу... Пусть на матч и счёт Англии с Сев. Македонии обратит внимание 
Brian
В Реброве проснулся физрук. Такие слова я когда то слышал от Михайличенка, Демяненка, Блохи...Сильный тренер настраивает команду на максимальный результат и счёт, потому что разница забитых\пропущеных может аукнутся. И только такие клоуны как Ребров могут сказать что то типа: "А какого хрена вы от нас хотите? Выстрадали победу - радуйтесь". Это плевок в сторону болельщиков сборной.
jugulator
Я тоже могу говорить как тренер: "В Европе не осталось слабых команд. Сейчас все научились играть в футбол". 
EGOS
я чомусь думаю що Ребров теж розуміє що гра гівно нині вийшла, але він про це не скаже відкрито на пресусі...ярмола гидкий кінь намалював другий пєналь дуже паскудно, і я не розумію чому не було ВАРу??? згодом же ж це відгукнеться, така несправедливість...очки дуже потрібні, це ясно, але такий ніякий футбол проти Мальти...це сором..це плять стидоба...а поведінка шо у володарів золотого мяча, - шо ярмола, шо малиновський..дегенерати...ярмола з тими арабами за рік себе вичерпав повністю як фвутболяра, емоції лишні як у молодої тьолки... пора закінчувати, у збірній так точно...манера поведінки, як для ветерана - просто нікудишня..
vazazh
Зрозуміло, він поки що не вважає себе тут українцев, він гость, який погодився очолити, якусь збірну, ну і хрен з ним, що це Україна. Він нічим не кращий від павелка, суркісят, ахметова, і т.д. З іншого боку - а що йому дісталося, за десятки років царювання всіх вище названих? А нічого. нікому не потрібні ярмо. коноплянка. і т.д. Ці гравці, від яких навіть помойки відмовилися. А що кращі наші нові закордонні гравці? Може Лунін, який жоче сидіти в Реале, не грати, а гроші по контиракту качати, чи інші, які такі ж "богатирі". Не треба очікувати від Реброва змін - отримає свої і чкурне в емірати. Його це не цікавить.
І списувати на війну - не потрібно - ми валили свій футбол - задовго до війни, і з цих хлібоїдів ніхто не живе в зоні бойових дій чи під обстрілами. А ми дурні - замість того, щоб віджвалити їм пілюлей - починаємо про щось базікати.  
Первый Среди Равных
А хто сказав, що ВСІХ? Не всіх, але карликові напіваматорські країни ПОВИННІ виносити. Якщо ми уже докотилися до того, що і з такими вимучуємо гол завдяки пенальті - тоді можна сушити весла, ми в задниці. 
Kapitan Vrungel
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Brian
А после следующего матча он скажет: "Это же Англия, почему все решили что мы должны обыгрывать их?"
Алексей Левченко
Прямо зараз Англія в матчі з Македонією відповідає Реброву.