Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2023, 20:30
4328
2

ЛНЗ може підписати капітана Інгульця та найкращого бомбардира Металіста

Максим Ковальов та Максим Прядун можуть переїхати у Черкаси

| Оновлено 19 червня 2023, 20:30
4328
2
ЛНЗ може підписати капітана Інгульця та найкращого бомбардира Металіста
ФК Металіст. Максим Прядун

Новачок Прем’єр-ліги – черкаський ЛНЗ – хоче підписати контракти з лідерами двох клубів, які вилетіли у сезоні-2022/2023 з елітного дивізіону. Черкащани хочуть посилитись капітаном «Інгульця» Максимом Ковальовим та форвардом Металіста Максимом Прядуном.

34-річний Ковальов виступає за «Інгулець» із 2018-го року, і цього літа, за неофіційними даними, має стати вільним агентом. У сезоні-2022/2023 центральний захисник провів за «Інгулець» 24 матчі, в яких забив три голи.

26-річний Прядун, який відіграв сезон у «Металісті», став найкращим снайпером харків’ян у минулому чемпіонаті. В активі форварда дев’ять голів і чотири асисти у 28 зіграних матчах. За даними Transfermarkt, контракт Прядуна з «Металістом» діє ще один рік.

ЛНЗ планує активно провести літню трансферну кампанію. Черкаський клуб хоче посилити склад у кожній із ліній, віддаючи пріоритет футболістам, які мають досвід виступів у Прем’єр-лізі.

У сезоні-2022/2023 ЛНЗ посів підсумкове третє місце у Чемпіонській групі Першої ліги, а за сумою двох матчів плей-оф за право виступати в УПЛ обіграв «Інгулець» (1:1, 2:1).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Началось перетекание жидкостей в сообщающихся сосудах.   А где же "Вместе и до конца"?  Ведь можно  было через сезон  вернуться.  Но там заплата точно меньше.  И вот это понятно.