Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 червня 2023, 01:43
8441
30

Проблема Луніна у Реалі. Тренеру гравець не потрібен, Андрій йти не хоче

Що робити Андрію?

| Оновлено 18 червня 2023, 01:43
8441
30
Проблема Луніна у Реалі. Тренеру гравець не потрібен, Андрій йти не хоче
EFE. Андрій Лунін

За інформацією Marca, наставник «Реала» Карло Анчелотті більше не розраховує на Андрія Луніна навіть як на резервного воротаря.

Навіть якщо українець залишиться у команді, мадридський клуб має намір завершити перехід кіпера «Хетафе» Давида Сорії, який буде резервістом Тібо Куртуа.

Повідомляється, що Андрій іти не хоче. Якщо мадридці не зможуть переконати його піти, гравець ризикує останній рік контракту провести у статусі третього воротаря.

Минулого сезону Лунін провів 12 матчів - найбільшу кількість за весь час у команді.

Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Simar_ua
От вам і амбіції, чувак сидить на лавці (а може і під нею), але не піде в іншу команду щоб грати.
Nordenus
Это говорит о том, что для Лунина самое важное это бабло, на успешную карьеру голкипера ему видимо плевать...
zhyr
І таку людину викликають в збірну))
Alex AS
Еще минус сезон это он зря, тем более третьим у него вообще игр за первую команду не будет
Allegro_Barbaro
Вчепився мертвою хваткою за лавку і не відпускає))
Mykola_nik
Не фартить зараз в основі... Але як на мене, він краще за Трубіна...
Mykola_nik
І Бущан краще за Трубіна...
Alexx
Сидит на лавке и не пропускает .бабло пакует 
Vitason
Сколько это будет продолжаться!!?? Люди согласитесь, когда Лунину дают шансы сыграть хоть и не много он их не оправдывает, посмотрите правде в глаза,я не вижу чтобы он выходил на игру и показал игры достойные чтобы тягаться с Куртуа ,отстоит посредственно и не более того,как можно тягаться с такой игрой чтобы быть номер один в реале и для второго номера то что делает тоже не очень впечатляет,а потому он и сидит вторым номером в реале и не факт ещё если он куда-то уйдет даже в середняк топ 5 чемпионатов,то он там будет первым номером, нужно те шансы что даются использовать по максимуму,а не просто провести посредственно и снова сесть на скамейку,так он никогда не станет номер один в таком клубе как реал,цепляться зубами и летать на воротах, тогда он заставит посмотреть по-другому на себя всему тренерскому штабу и чиновникам клуба,вот такая настоящая ситуация у Лунина и не пойте ему деферамбы после одного проведенного более менее матча он их не заслужил!!!!
igor shmuylo
Кто же уйдет от такого сладкого пирога .хоть на  лавке , но зато в реале .проблема Лунина что он не ищет другую команду . Я вообще удивляюсь как модно пригласить человека в зборную .  У которого нет игровой  практики. 
Кепа Ларисабродяга
Жадность порождает бедность
AK.228
Вообще не хочу уезжать из Мадрида.. здесь так хорошо все, по-домашнему 
GloryUkraine
Не знаю за що його викликають в збірну? 
DV
А Вы (конкретно ВЫ) ушли бы с работы за которую (ООООчень хорошо платят), а делать ничего не нужно?
Trollface
Знає своє місце. Впевнено йде до мети.
luceorius
 Панове ! Давайте не використовувати футбол, як джерело заздренності, він набагато
цікавіший та багатогранніший.
justhateme
Андрію треба клуб, за який в нього буде горіти серце. Як то була молодіжка, або Зоря. Щоб хотілося тащити мертві мʼячі, стрибати як мавпа в рамці, і відчувати шо це місце - це його рівень. Тоді буде впевненість. Реал це дуже солідний статус, який настільки сильно тисне, що Андрію треба дуже багато часу, щоб набути відповідної впевненості. Стільки ніколи ніхто не дасть. Але він, мабуть розуміє краще, хто ми такі шоб коментувати.
anacreon
Пристали до Луніна. Лунін просто розуміє свою стелю і своє щастя. Хлопець з маленького містечка раптово опинився в Реалі. Про таке мріє кожен хлопець-футболіст, але виходить в одиниць.Після чого йому довелося вигризати своє місце в команді, бо то ставили третім воротарем, то відправляли в оренди, де він не грав. Врешті решт він вижив конкурентів і отримав статус другого воротаря і  опинився в першій команді, де інколи навіть виходить грати. Він просто не може відпустити цю мрію і щастя. Він не тільки працює з найкращим тренером, а тренується і працює з зірками футболу, він їздить на матчі Ліги Чемпіонів, до команди увага преси, глядачів. Він виграє титули.
І відпустити все це і піти в якийсь гівняний Леганес чи Вальядолід знову і  там змагатися за 13-е місце в чемпіонаті і ніколи не виступати в Єврокубках та не боротися за жодні титули він не хоче.   Тому і тримається.
Собі ще думає, що він молодий, пограти в днарях встигне.
Його це влаштовує. І українським шанувальникам спорту треба прийняти це і перестати істерити навколо цього.
vazazh
Еще бы это г... собьравлось уйти, да оно зубами вцепиться, бабки плывут, делать не надо ни хрена, оно ж дурне, как пробка. Кто сдледил - с самого начала коментировал - ему пипец, как игроку, сравзщу посчле перехода. Кто это еще не понял? оно на веолфер жить будлет, но там,Ю а не тут. Оно ж донецко-луганское отродье.