Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2023, 08:46
2091
0

ФОТО. Збірна України провела передматчеве тренування у Скоп'є

16 червня на грі з Північною Македонією очікується понад 20 тисяч глядачів

| Оновлено 16 червня 2023, 08:46
2091
0
ФОТО. Збірна України провела передматчеве тренування у Скоп'є
УАФ

Ранок четверга, 15 червня, у Скоп’є національна команда України розпочала зі стретчингу, який провів тренер з фізпідготовки Хав’єр Луруенья Лобо.

Після перельоту та переїзду із Бремена до Скоп'є, який хоч і не такий тривалий, як дорога з Києва до Бремена, усе ж м’язи потребують розтягнення та відновлення, тим більше, якщо їхня функціональність безпосередньо впливає на готовність гравців до тренувань та ігор. Відтак, виконавши всі необхідні вправи, гравці вирушили на теоретичне заняття, після якого в команди за графіком був обід.

Перед початком головний тренер збірної Сергій Ребров привітав від імені всієї команди масажиста Андрія Махна з днем народження. Найкращий подарунок з такої нагоди – футболка національної збірної з прізвищем іменинника та номером, що відображає вік «новонародженого».

На початку офіційного тренування на стадіоні «Тоше Проеськи» почав накрапати дощ. Скоп’є розташоване в оточенні гір, відтак висока вологість повітря та опади – ознаки місцевих кліматичних умов. Хоч температура в межах 19–20 градусів, на вулиці доволі душно. Можливо, саме цим зумовлена не найкраща якість газону, що є доволі в’язким.

У вечірньому тренуванні взяли участь усі 25 гравців, присутні на зборі, після того як Валерій Бондар та Олександр Піхальонок залишили розташування команди через травми. Після розминки та традиційного відпрацювання техніки роботи з м’ячем гравці виконали тактичні завдання, поставлені Сергієм Ребровим та його тренерським штабом у межах відповідних ігрових серій. На завершення тренування хлопці відпрацювали удари по воротах.

Завтра, 16 червня на грі очікується понад 20 тисяч глядачів, із яких приблизно 300 – українці. Арена у Скоп’є вміщує 33 тисячі вболівальників, відтак не буде заповнена. Синьо-жовті прапори будуть яскраво виділятися на трибунах, а підтримка з усіх куточків України та світу однозначно мотивуватиме хлопців на максимальний результат.

ВІДЕО. Збірна України провела передматчеве тренування у Скоп'є

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.