Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 червня 2023, 20:10
1351
11

УАФ хоче бачити VAR на всіх матчах УПЛ. Поки що є три фургони

УАФ розпочинає навчання арбітрів

| Оновлено 17 червня 2023, 20:10
1351
11
УАФ хоче бачити VAR на всіх матчах УПЛ. Поки що є три фургони
УАФ

УАФ повідомила про те, що в майбутньому сподівається використовувати систему VAR на всіх матчах УПЛ у кожному турі, однак це буде можливо після збільшення числа фургонів VAR.

Асоціація повідомила про те, що з червня по вересень проходитиме навчання додаткової кількості арбітрів, щоб усі рефері могли користуватися системою VAR.

Зараз УАФ має три фургони VAR. На старті нового сезону УПЛ матчі обслуговуватимуть два фургони, а ще один до вересня буде зайнятий для навчання арбітрів.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» придбає для УАФ два фургони VAR, а «Полісся» – ще один. Інформації про те, коли техніка надійде до УАФ, поки що немає.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Zanregent
Ну так ВАР и должен быть на всех матчах как и датчики фиксации голов в мячах. Отменённый гол Немчанинова Шахтёру тому подтверждение. О судействе я вообще молчу... Команды должны быть в равных условиях
avk2307
В 20 или 21 году УАФ хотела чтобы арбитры (главный) и Вар озвучивали сразу свое решение, чтобы не было потом вопросов с протоколом. И где это?
DK1961
Судя по тому. что было на матчах с VAR в УПЛ - НИЧЕГО не изменится, продажные судейки от ОПГ УАФ будут отрабатывать свои бонусы и сидя за пультом VAR
Springfield
А что там уметь?  Судя по тому, как в европейских чемпионатах выдают на экран полосочки, то главное уметь пользоваться ПК.  Или у нас всё таки "на глаз" смотрят тупо в  повторы?
Віталій Ткачук
Знову навчання? Та витратили ж були приблизно мільйон доларів щоб наші недолугі арбітри навчилися телевізор дивитися. Їх небагато було, павелко вже стільки привласнив, що якщо є пекло, то чорти будуть мати що робити.
nick07
тобто 6 комплектів буде, ще як мінімум 3 потрібно (1 резервний)
Так може замість зарплат "радникам" та різним чиновникам купили б техніку?