Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 червня 2023, 04:53
1109
0

Призначено суддів на вирішальні перехідні матчі УПЛ

Матч між Вересом та запорізьким Металургом розсудить Дмитро Бондаренко

| Оновлено 14 червня 2023, 04:53
1109
0
Призначено суддів на вирішальні перехідні матчі УПЛ
ФК Верес. Дмитро Бондаренко

Бригаду арбітрів у матчі плей-офф між рівненським Вересом та запорізьким Металургом за право виступати в УПЛ очолить 39-річний Дмитро Бондаренко з Одеси.

Цей поєдинок стане для нього 4-м у сезоні за участі рівнян. У попередніх трьох поєдинках Верес поступився Кривбасу (1:2), Колосу (0:1) і зіграв унічию з Рухом (0:0).

Дмитру Бондаренку допомагатимуть асистенти Олександр Павлінов і Віталій Сухін (обидва – Одеса). Четвертий арбітр: Андрій Коваленко (Полтава). Спостерігач арбітражу: Євген Геренда (Калуш). Делегат УАФ: Сергій Задорожняк (Чернівці).

Бригаду арбітрів VAR очолить Ігор Пасхал (Херсон). Йому допомагатимуть асистент Олександр Корнійко (Миргород) та спостерігач Віктор Швецов (Одеса).

Матч Верес – Металург відбудеться на стадіоні Авангард у Рівному 14 червня о 13:00.

Комітет арбітрів також призначив офіційних осіб УАФ на матч плей-офф за право грати в УПЛ між командами ЛНЗ та Інгулець, який відбудеться на стадіоні Центральний у Черкасах в середу 14 червня о 15:00.

Головний арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя), асистенти арбітра – Володимир Жарій (Дніпропетровська обл.) і Ярослав Трехліб (Дніпро), четвертий арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків), спостерігач арбітражу УАФ – Олексій Деревінський (Хмельницький).

На матчі також буде працювати система відеоасистента арбітра (VAR): Арбітр VAR – Денис Шурман (Київська обл.), асистент VAR – Володимир Висоцький (Запоріжжя), спостерігач VAR – Сергій Цимбал (Житомир)

Останній раз Інгулець зустрічався з Максимом Козиряцьким в якості головного арбітра ще у далекому 2020 році в матчі проти київського Динамо у Кропивницькому (0:2).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.