Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 13 червня 2023, 15:54
37994
5

Гвоздик прокоментував позицію Ломаченка щодо російського вторгнення

Олександр вважає, що як громадянин України Василь зробив не все правильно

| Оновлено 13 червня 2023, 15:54
37994
5
Гвоздик прокоментував позицію Ломаченка щодо російського вторгнення
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко

Ексчемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (19-1, 15 КО) прокоментував позицію колишнього чемпіона світу в трьох вагових дивізіонах Василя Ломаченка (17-3, 11 KO) про російсько-українську війну.

«Коли в країні йде війна, всі методи хороші. Є якийсь порядок денний, якого дотримується вся країна, щоб об'єднатися, щоб був бойовий дух. Відчувалося, що в Україні такий вектор, щоб мотивувати всіх боротися проти ворога, проти росіян. Звісно, коли хтось вибивається з цього вектора, цього порядку денного, на нього ллється хейт. Це саме те, що трапилося з Ломаченком.

В Україні така ситуація, що ти не можеш залишатися нейтральним. На жаль. Навіть якщо ти поважаєш когось, ти маєш зробити свій вибір. Він його не робить. Але як боксер Ломаченко стовідсотково цього не заслуговує, тому що він великий боєць. Як громадянин своєї країни... Напевно, маємо те, що маємо», – сказав Гвоздик.

Оцініть матеріал
(166)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Роман Романченков
Це сказав справжній патріот своєї країни Олександр Сергійович Гвоздик. Людина, яка з самого початку війни, з 2014 року засудила анексію та окупацію українських територій московитами та рішуче підтримала визвольну війну проти загарбників... Жартую...все було ось як - Остановите войну!Друзья, у меня нет желания вступать здесь с кем-то в дискуссию. Если вы крутые и хотите воевать, то сейчас у вас есть прекрасная возможность воплотить эти мысли в жизнь, сейчас в Украине выдают гражданским оружие. Поэтому вам удачи, хватайте автомат, вперед!А я считаю, что мир и переговоры – лучшее решение. Нужно ли было договариваться с Гитлером? ДА! НАДО БЫЛО! И, возможно, не погибло бы 26 млн человек, и это только по официальным данным. Не нравится моя позиция? Пожалуста. Автомат в руки и вперед, благо сейчас, кроме вашего желания, никаких препятствий нет", — написал Гвоздик.
Ігор Нестеренко
Ватан ватана бачить здалека
Саня Дорошенко
Чия б корова мичала.
степан степаненко
два прокацапських валянка. Один вже перевзувся, а другому тато, видно, не дає