Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 червня 2023, 12:47
60
0

Арбітражні ситуації в грі на ставках

Арбітраж у беттінгу: як це?

| Оновлено 13 червня 2023, 12:47
60
0
Арбітражні ситуації в грі на ставках

Арбітраж - термін, який має чимало трактувань у різних сферах життя. Найбільш несподіване розуміння стосується ігрового світу. По суті, це робота за "букмекерськими вилками", тобто прагнення до такої фінансової діяльності беттора, коли він обертає на свою користь ту різницю цін, що склалася між двома ринками на 1 і ту саму подію. По суті, це пошук ситуацій, коли 2 або більше конкуруючих букмекерів пропонують на протилежні за змістом результати котирування так, що на цьому можна практично гарантовано заробити.

Уперше це описали в Англії, назвавши "arbitrage", (хоча зараз не менш поширена і назва "surebet", яку можна перекласти як "гарантована ставка", або "ставка з упевненістю"). Нині в усьому світі під арбітражною ситуацією розуміють можливість ставити на всі результати спортивної події у різних букмекерів таким чином, що з'являється, в ідеалі, стовідсоткова можливість отримати прибуток незалежно від того, яким буде результат.

"Вилок", насправді, вистачає. Букмекерських контор зараз дуже багато, у кожної своя політика щодо маржі, та й ставки змінюються динамічно. Навіть на 1 подію можуть скластися різні коефіцієнти, тож можна відшукати матчі, на події яких загальні коефіцієнти кількох букмекерів дають негативну маржу. Головне вчасно це засікати, благо, зараз є онлайн-помічники - різні сканери вилок.

Варто розуміти, що прибуток буде хоча і де-факто гарантований, але невеликий. Судячи з підрахунків, він зазвичай тримається в межах кількох відсотків (максимум десь до 5 відсотків від обороту), а то й буває меншим. Але все одно вистачає "вилочників". Так називають гравців, що не просто використовують нагоду, яка трапилася, а цілеспрямовано відстежують різноманітні арбітражні ситуації, і "заряджають" тільки або в основному на них. У їхньому розпорядженні не тільки сканери, що згадані вище, а й спеціальні онлайн-калькулятори. З їхньою допомогою можна вираховувати, скільки потрібно ставити під той чи інший коефіцієнт, щоб у підсумку вийти в "плюс".
Потрібно пам'ятати: жодними законами пошук і використання арбітражних ситуацій не заборонено. Але букмекери не приховують, що активно борються з такими клієнтами, аж до блокування акаунта. Очевидно, що їм не може подобатися те, що беттінг може відбуватися з гарантією прибутку для гравців. Тож тільки скромні апетити й обережність допоможуть не потрапляти під такі санкції.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.