Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 червня 2023, 18:05
1575
0

Юрій ВІРТ: «Помилка на старті призвела до такого результату»

Наставник «Вереса» – про поразку від «Металурга»

| Оновлено 12 червня 2023, 18:05
1575
0
Юрій ВІРТ: «Помилка на старті призвела до такого результату»
ФК Верес. Юрій Вірт

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт прокоментував поразку від запорізького «Металурга» (0:1) у першому перехідному матчі за право залишитися в УПЛ.

«Не на такий результат ми розраховували. Але з перших хвилин команда залишилася вдесятьох. Помилка наших центральних захисників призвела до вилучення. На цей епізод запитань немає. Діти віддали багато сил. Добре боронилися. Після перерви навіть атакували більше. Мали чудові моменти. Микола Гайдучик мав хороший шанс. Але не забили.

Говоримо про це із футболістами. Треба в таких епізодах грати до кінця без підкату, а далі вже як вийде. Бо грати у меншості майже весь матч – це велика фора для суперника. Ми навіть удесятьох контролювали м'яч. У повному складі було б легше. Це помилка обох центральних захисників. І я щойно сказав Василю Курку, який пропускав цю гру через дискваліфікацію, що це і його вина. Він отримав червону у попередній грі проти «Інгульця». Сьогодні Василя Курка не вистачало.

Залишилися без двох основних центрбеків. Вимушено змінили Дмитра Кльоца – у нього проблема з ногою. Це проблема. Але треба виходити та налаштовуватися на гру. Футболісти зараз розчаровані та злі на себе. Ми зіграли лише перший тайм протистояння. Готуватимемося до повторної гри. Нам потрібно багато зусиль докласти, щоб перемогти «Металург», – сказав Вірт.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.