Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 червня 2023, 04:59
949
0

ГЮНДОГАН: «Туреччина – батьківщина моїх батьків. Ман Сіті прагне перемогти»

Хавбек «Манчестер Сіті» поділився очікуваннями від фіналу ЛЧ із «Інтером»

| Оновлено 10 червня 2023, 04:59
949
0
ГЮНДОГАН: «Туреччина – батьківщина моїх батьків. Ман Сіті прагне перемогти»
УЄФА. Ілкай Гюндоган

Хавбек англійського клубу «Манчестер Сіті» Ілкай Гюндоган поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти італійського «Інтера», який відбудеться 10 червня о 22:00 у Стамбулі.

«Туреччина – батьківщина моїх батьків. Тож я дуже пишаюся можливістю зіграти у цьому фіналі. Моя сім'я з нетерпінням чекає на цей матч, мої друзі теж чекають на нього. І, звичайно ж, я теж на нього чекаю.

У нас класна команда з чудовими гравцями. У нас чудовий тренер, який ставить перед нами нові тактичні завдання і продовжує виводити нас на новий рівень, а також шукати вирішення наших проблем. Якщо щось не спрацює в одному конкретному матчі, ми завжди маємо альтернативи. Вважаю, що це дуже добре. Якщо будемо психологічно сильні й зіграємо з таким самим настроєм, як останні кілька тижнів, не думаю, що нас багато хто зможе здолати.

Інтер не просто так грає у фіналі. У них чудова команда, хоча цього не вистачило, щоб виграти Серію А цього сезону. Але вони щойно виграли Кубок Італії. Ця команда знає, як виграватиме трофеї. Інтер має дуже агресивний стиль гри. Можливо, ця команда більше зосереджена на обороні, але не має проблем із побудовою атак. Це дуже стабільна команда.

Зазвичай Інтер багато не пропускає. Тож нам буде непросто. Знаємо, що вони радо віддадуть нам м'яч. Багато залежатиме від того, як ми їм розпорядимося. Ми маємо остерігатися контратак. Не можна втрачати концентрацію. Статися може будь-що. Особливо у фіналі.

Ерлінг Холанд? Можливо, це найкращий нападник світу на сьогоднішній день. З ним команда стала помітно сильнішою. Він вивів нашу гру на новий рівень завдяки своїй фізичній силі, психології, швидкості, і, зрештою, звичайно ж, завдяки своїм голам. Останні пару років у нас не було класичного центрфорварда, тож нам доводилося грати гнучкіше, трохи інакше.

Тепер же ми знаємо, що у нас є комусь прийняти м'яч у чужому штрафному майданчику і в тому числі поборотися за верхові подачі. Він дуже добре грає головою і здатний вигравати боротьбу у високих та сильних центральних захисників. Це додає нашій грі додаткову глибину, дає нову динаміку. Крім того, у нього чудовий характер і чудовий ігровий настрій. Він уже приніс нам безліч користі. Сподіватимемося, допоможе він нам і у фіналі.

Пеп Гвардіола? Якщо оцінювати, чого він досяг з Барселоною в Іспанії, то він виграв все, що тільки можливо. Коли він працював у Баварії, я сам багато років грав проти нього за дортмундську Боруссію. Мені здається, він провів там три роки і в кожному їх повністю домінував у бундеслізі. Тут же, з Манчестер Сіті, він за сім років став п'ятиразовим переможцем найважчого чемпіонату у світі.

Тож не думаю, що потрібно багато розповідати про його ставлення до справи, настрою чи підходу до роботи. Все це давно і виразно задокументовано, чорним по білому. Його успіхи говорять самі за себе. Можливо, це найкращий тренер в історії. Принаймні на моєму віці.

Скажу так: не думаю, що наша команда прагне зараз чогось сильніше, ніж перемоги в цьому турнірі. Немає нічого, чого б ми хотіли більше, ніж виграти Лігу чемпіонів».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.