Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2023, 17:50
7116
5

Сергій РЕБРОВ: «До гравців збірної України будуть нові вимоги»

Тренер дав короткий коментар УАФ

| Оновлено 12 червня 2023, 17:50
7116
5
Сергій РЕБРОВ: «До гравців збірної України будуть нові вимоги»
УАФ. Сергій Ребров

Новий тренер збірної України Сергій Ребров розповів про повернення в Україну, а також про найближчі матчі. Команда зіграє спаринг з Німеччиною, а також матчі відбору Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти.

Про повернення в Україну: «Я дуже радий, що буду зі своїм народом, з Україною. Моя сім'я, моя дружина дуже хочуть повернутись. І ми раді це зробити. Коли ми поверталися потягом, то я бачив багато дітей, які повертаються. Для мене не так складно повернутися, а ось їм, мабуть, важче. А для мене тут навіть питання нема».

Про тиск найближчих матчів відбору Євро-2024: «А хіба десь просто працювати? Хіба в «Аль-Айні» чи «Ференцвароші» просто працювати? Це були клуби з максимальними цілями. Ми рухатимемося від гри до гри. Матч з Німеччиною? Я вважаю, що будь-яка гра є важливою. Для мене все нове, для гравців будуть нові вимоги з мого боку. Отже, всі матчі важливі, особливо з таким противником, як Німеччина».

Про першу зустріч з командою: «Хвилювання немає. Я дуже радий повернутись. В іншій країні важче працювати, у тому числі через мову, через іншу культуру. Мені буде комфортніше працювати з україномовними гравцями, які мене знають та які краще зрозуміють мої вимоги».

Дебют Реброва у збірній відбудеться 12 червня у контрольному матчі проти Німеччини.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Eugenii Skrypka
Наконец-то! С возвращением!
ALKOSruLKA
"знати, що таке м'яч"
Zanregent
Ребров-стайл?
Springfield
Главное не заставлять игроков думать.  Звёздные исполнители действуют на автомате и всё решают за доли секунд.  А наши пока думают, то момент уже и оказывается упущенным.  Значит?  Клепать по рамке и после тренировки.  Если 9, то мяч должен в 9 и попасть.
qwer wqyt
2 тижні під Бахмутом