Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 червня 2023, 00:45
870
0

Алавес – Ейбар. Прогноз та анонс на матчі за право зіграти у Ла Лізі

Поєдинок відбудеться 8 червня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 09 червня 2023, 00:45
870
0
Алавес – Ейбар. Прогноз та анонс на матчі за право зіграти у Ла Лізі
Getty Images/Global Images Ukraine

8 червня на «Мендісороса» пройде матч-відповідь півфіналу плей-оф за право зіграти в Прімері, в якому «Алавес» зустрінеться з «Ейбаром». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Алавес

Клуб у 2016-му році піднімався минулого разу до Прімери. Для початку новачок показав непоганий футбол і дійшовши до фіналу Копи дель Рей. Після цього пожирачі бобів жодного разу не фінішували у верхній частині турнірної таблиці, і виліт рік тому був досить очікуваним. Інша річ, що представник Віторії показував убогу статистику і закінчив достроково на останній позиції. Тим не менш, вдалося швидко перебудуватися, і, здавалося, колектив відразу ж повернеться в Ла Лігу. Але вже у грудні були перші проблеми, а у 14 останніх турах було лише 4 перемоги. Більше того, 5 крайніх матчі Сегунди принесли фаворитам 6 очок, і не дивно, що він все-таки примудрився фінішувати лише на 4-му місці, відставши від Лас-Пальмаса, що став 2-м, мінімально, на 1 бал! Наполегливою вийшла боротьба і в плей-оф, закінчивши 1-й поєдинок 1:1.

Ейбар

Команда нещодавно видала непоганий відрізок. Вона з 2014-го по 2020-й трималася в Прімері, в основному, під керівництвом Менділібара - того самого, що напередодні взяв із Севільєю чергову для останньої Лігу Європи. Ну, а зброярі залишили все-таки Ла Лігу 2021-го, з останнього місця. Потім уже двічі цей клуб претендував на повернення. Обидва рази не вистачало трохи для прямого підйому. Рік тому в 1 очко програли суперечку за 1-2 місця Вальядоліду та Альмерії. На цей раз з тією ж мінімальною різницею, 71 проти 72, відстали від Лас-Пальмаса, фінішувавши по сусідству з Алавесом. Ну, хоч закінчили регулярку перемогою над Уескою, адже до неї було 6 нічиїх при 3 поразках. А з Алавесом взяли лише нічию, причому відігравалися: іспанець Стоїчков оформив 1:1 із передачі аргентинця Бланко-Лещука.

Статистика особистих зустрічей

Цього сезону, зігравши після річної паузи, Алавес у регулярці був сильнішим. Він звів до нульової нічиєї виїзний поєдинок та виграв 2:0 удома.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу господарям. Але гості теж будуть битися відчайдушно, тому ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,93).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ
Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3
Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.