Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 червня 2023, 03:40
4955
2

Зоря офіційно підтвердила, що Мишньова не було у заявці на матч

Луганський клуб вибачився перед вболівальниками за технічну помилку

| Оновлено 05 червня 2023, 03:40
4955
2
Зоря офіційно підтвердила, що Мишньова не було у заявці на матч
ФК Зоря

Вдень 4 червня луганська «Зоря» у матчі 30-го туру УПЛ на виїзді розгромила «Минай» з рахунком 3:0. Луганському клубу, який завоював бронзові медалі УПЛ, загрожує технічна поразка за цей матч.

На 76-й хвилині замість Сергія Булеци на заміну у «Зорі» вийшов Дмитро Мишньов. Луганський клуб офіційно підтвердив, що футболіста не було включено до заявки на гру. У заяві клубу сказано:

Футбольний клуб «Зоря» протягом сезону наполегливо йшов до своєї мети – поборотися за найвищі місця в чемпіонати та здобути в рік сторіччя історичне місце, яке дасть команді право грати в Лізі чемпіонів. Всі, хто дивився гру з «Минаєм», бачили, що команда робила все для цього, впевнено перемогла та віддала всі сили на поле задля результату.

І всі, хто дивився матч сьогодні, бачили це. Але через прикру технічну помилку, про яку ми дізналися від делегата матчу вже після гри, на поле вийшов Дмитро Мишньов, якого, як виявилося, не було в протоколі. Футбольний клуб «Зоря» хоче припинити всі можливі домисли стосовно цього та відверто заявити, що ця безглузда ситуація трапилася тільки через прикру технічну помилку. Вибачаємося перед вболівальниками та продовжуємо свій впевнений шлях до нових висот!

Проблема з Мишньовим ніяк не вплине на становище «Зорі» у підсумковій таблиці УПЛ. У будь-якому випадку команда посідає третє місце, яке дає право на виступи у Лізі Європи.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Та вони просто не хотіли займати 2-ге місце, через те і сталася "помилочка".
M K
Що за "дічь"? Такий клуб і така помилка?