Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 червня 2023, 13:36
101
0

Як відстежувати лінії відкриття?

Що таке «лінія відкриття», як її відстежити і використовувати її в ставках

| Оновлено 02 червня 2023, 13:36
101
0
Як відстежувати лінії відкриття?

У світі беттінгу є й таке поняття, як "лінія відкриття". Нею позначають свіжі, що з'явилися буквально хвилини, а то й секунди тому пропозиції букмекера з котируваннями на ту чи іншу спортивну подію. Вважається, що в таких умовах створюються найреальніші умови для появи "валуйних" подій - аналітики компанії, яким потрібно перевіряти сотні ліній за день, просто фізично не можуть все освоїти і ретельно пройтися по всіх коефіцієнтах. Тож не тому багато досвідчених гравців намагаються зіграти, знаходячи "лінії відкриття". Як правило, вони заздалегідь аналізують суперників по цьому поєдинку, і намічають певні тренди. Потім потрібно просто пройтися по новій лінії, вибравши ті, де є розбіжності з аналітикою, вигідні для беттора.

Але залишається закономірне питання - а як знаходити такі пропозиції? Адже немає таких умов, що букмекер заздалегідь сповіщає: о 17-00 за Москвою відкриється лінія на матч між командами "А" і "Б". Жодних сигналів, звісно ж, не робиться, тим паче, що контора прекрасно розуміє, що в такий момент особливо вразлива, і буде, з великою ймовірністю, змушена укладати невигідні для себе угоди. Тож, звісно ж, жодних сигналів в Інтернеті типу "Почалося" немає - ні на якийсь турнір, ні, тим паче, на окремі поєдинки, не розміщується.

Але в інтернеті є можливість використовувати допомогу від різноманітних ботів - автоматичних програм із певною функцією. Серед них є й такі, що сповіщають, що можна заходити на сайт вказаного букмекера, що там вийшла свіжа лінія на певний вид спорту або навіть виділений маркет у лінії. Це, безумовно, економить багато часу, з одного боку, і дає змогу не пропустити "лінію відкриття", поки в ній немає ще коригувань первинної лінії. Тобто одночасно і дає змогу не витрачати часу на зайві заходи на сайт, і водночас, отримавши push-повідомлення від бота, гравець розуміє, що час "Х" настав, потрібно намагатися якнайшвидше почати роботу, поки це ще "лінія відкриття".

Хтось, якщо вміє, пише такі програми-боти сам. Але їх досить просто знайти в інтернеті. Інша справа, що краще не ставити все підряд, особливо за гроші, а намагатися підібрати те, що працює якісно, в ідеалі ще й російськомовне і зі зрозумілим інтерфейсом. Для цього варто вивчити відгуки на сайтах, які можуть користуватися довірою і об'єктивно відображають інформацію.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.