Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
|
1089
0

Аль-Хіляль – Аль-Раєд. Прогноз і анонс на гру чемпіонату Саудівської Аравії

Поєдинок відбудеться 31 травня о 21:00 за Києвом

Аль-Хіляль – Аль-Раєд. Прогноз і анонс на гру чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine

31 травня на «MRSOOL Парк» пройде матч 30-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Хіляль» зустрінеться з «Аль-Раєд». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за київським часом.

Аль-Хіляль

Клуб минулого сезону став чемпіоном країни - в 3-й раз поспіль і в 5-й починаючи з 2017-го. Крім того, лідери у 2019-му та 2021-му були переможцями азіатської Ліги чемпіонів. На цьому тлі зараз вони мають відвертий провал. Не просто не вдається утримувати вже звичне перше місце - лідер відстав від нинішнього флагмана, Аль-Іттіхада, більш ніж на десяток очок. І, таке враження, зараз у Ер-Ріяді більше поглинені не тим, що відбуваються на полях, а спробами умовити Мессі (і ще пару зірок) перебратися влітку до Саудівської Аравії. Особливо після поразки у фіналі Ліги чемпіонів Ураві Ред Даймондс, що було останнім шансом урятувати рік у плані трофеїв. Звідси й нещодавня поразка Аль-Адалі. Але Абху розгромили з рахунком 3:0.

Аль-Раєд

Команда не особливо котирується за місцевими мірками. Раніше вона частенько вилітала з Про-Ліги, але поверталася до еліти. На цьому тлі 7-е місце у минулому розіграші було цілком гідним результатом для червоно-чорних. Тим не менш, минулого літа з'явився новий наставник, Маріус Шімудіке (і відразу були підписані і румунські футболісти, воротар Лунг і півзахисник Мітріце, та й Джокович був з тренером знайомий). При ньому виходить лише більш-менш утримуватись на торішньому рівні. Поразок більше, ніж перемог, різниця голів помітно негативна. Але, з іншого боку, задовго до фінального туру було забезпечено собі право зіграти і в наступному розіграші найвищого дивізіону країни. Нехай і можливо вже під керівництвом нового тренерського штабу. З нинішнім у минулому турі була лише нульова нічия з Аль-Халідж.

Статистика особистих зустрічей

Аль-Хіляль зміг виграти усі 7 матчів поспіль у 2019-2022 році. Але в січні Аль-Раєд зміг вдома оформити нарешті нічию 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають очевидним фаворитом господарів. Але, у будь-якому випадку, не варто переоцінювати можливу результативність – ставимо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,86).

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям
Футзал | 15 квітня 2024, 18:45 4
Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям

Синьо-жовті невдало провели другий матч міжнародного турніру в Литві

Піхальонок розповів, коли зможе повернутися на поле
Футбол | 16 квітня 2024, 16:56 0
Піхальонок розповів, коли зможе повернутися на поле

Півзахисник «Дніпра-1» прокоментував ситуацію зі своєю травмою

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.