Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 травня 2023, 03:08
1872
0

ВІРТ: «Незабитий пенальті психологічно вбив команду. Ім'я Бущана тиснуло»

Головний тренер «Вереса» резюмував матч 29-го туру УПЛ проти «Динамо»

| Оновлено 30 травня 2023, 03:08
1872
0
ВІРТ: «Незабитий пенальті психологічно вбив команду. Ім'я Бущана тиснуло»
ФК Верес Рівне. Юрій Вірт

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт резюмував матч 29-го туру УПЛ, в якому червоно-чорні програли столичному «Динамо» (0:3):

«Перший тайм був рівним. Ми грали дисципліновано. І суперник особливих проблем не створив. Хотілося б краще зіграти в атаці. Ми знову втрачали м'ячі і не могли якісно організувати атаку. Натомість, в захисті відіграли добре. Просили продовжувати так оборонятися і після перерви.

Гол у наші ворота в другому таймі прийшов після довгої передачі і майстерного виконання Раміреса. Коли рахунок став 1:0 на користь киян, ми почали розкриватися. А Динамо – класна команда, яка могла використовувати свої шанси і забивати ще.

Ми терпіли. Намагалися відігратися. Заробили пенальті після хорошої атаки. І не забили. Це вже не перший наш незабитий пенальті. Після цього команда зупинилася, вимкнулася з гри. Що 0:1, що 0:3 – різниці немає. Незабитий пенальті психологічно вбив команду. Якби був на полі Андрій Блізніченко – бив би він. Його на полі не було.

Це десь психологічний фактор. Навіть, якщо не впевнений – розбіжись і бий на силу під поперечку. Це і майстерність. Ми і в Другій лізі не забивали пенальті, і в Першій. Я не зрозумів, що це було сьогодні. Може, прізвище Бущана тисло психологічно. Важко все це коментувати. Дійсно, могли вирвати нічию у матчі з Динамо. Це було б престижно для клубу.

Добре у гру увійшов Дмитро Годя. Добре чіплявся за м'ячі, брав ініціативу. Працюватиме над собою – підтримуватимемо його. Це майбутнє Вереса. Цілеспрямовано готували його до цієї гри.

Сьогодні ми програли. Але, навіть якби ми перемогли сьогодні – все для нас буде вирішуватися у заключній грі з «Інгульцем». Будемо готуватися до цього матчу. Звісно, якби не програли сьогодні – команда була б у кращому психологічному стані. Головний матч сезону у нас – в неділю.

Сьогодні я подякував футболістам за ставлення до гри. Ми побачили, що дисципліновано і з такою командою можна грати».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.