Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2023, 22:28
815
1

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Головне завдання Руху – залишитись у Прем'єр-лізі»

Головний тренер «Руху» прокоментував виїзну перемогу над «Чорноморцем»

| Оновлено 29 травня 2023, 22:28
815
1
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Головне завдання Руху – залишитись у Прем'єр-лізі»
YouTube. Віталій Пономарьов

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов на післяматчевій прес-конференції в Одесі прокоментував виїзну перемогу «жовто-чорних» над «Чорноморцем» (3:1) у матчі 29-го туру УПЛ:

– Звичайно, нам приємно, що ми перемогли. Це дуже важливі три очки для нас на цьому етапі, в тій ситуації, в якій ми опинилися. Але я би хотів розпочати з «Чорноморця». Видно, що це дуже хороша команда, напевно, одна з трьох в Україні, в яких помітний особливий стиль гри, видно роботу тренера, таким суперникам протистояти непросто.

Забивши два голи в першому таймі, ми грали за результатом. У цьому відчувається психологія молодих футболістів, тому що вони більше намагалися зберегти рахунок. Пропустили гол на останній секунді першого тайму. Тому психологічна перевага після перерви десь була на боці «Чорноморця». Але дуже добре, що ми забили третій м’яч і довели гру до логічного завершення.

У нас дуже хороша когорта молодих футболістів, декого з них я треную вже 10–11 років, приблизно три роки будували цю команду, досягнули успіхів на рівні U-19, тепер багато з них уже в головній команді. Треба сказати дякую президенту, менеджменту клубу та самим футболісти, вони виконали за цей період великий обсяг роботи. Минулий сезон чемпіонату U-19 не дограли, але ми стали переможцями цього турніру, гідно виступили в Юнацькій лізі УЄФА.

Дуже важливо, що цього сезону ми перемогли в чемпіонаті U-19. І не просто перемогли, а зробили це з рекордними показниками: маємо 40 матчів без поразок, і ця серія триває, забили 89 голів, це теж рекорд за всі часи, не зазнали жодної поразки в сезоні. Дуже хочеться, щоб якомога більше цих молодих футболістів перейшли в дорослий футбол і прогресували на цьому рівні.

Головне завдання в нас незмінне – залишитися в Прем’єр-лізі. Незважаючи на наше турнірне становище, а воно й надалі залишається непростим, я думаю, що якщо ця команда в нас збережеться, то в неї хороше майбутнє, тому що дуже багато перспективних футболістів.

Події матчу

64’
ГОЛ ! М'яч забив Юрій Климчук (Рух Львів).
45’
ГОЛ ! Автогол забив Юрій Паньків (Рух Львів).
30’
ГОЛ ! М'яч забив Юрій Климчук (Рух Львів).
17’
ГОЛ ! М'яч забив Соломон (Рух Львів).
Джерело ФК Рух Львів
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Интересно знать, сколько он и заплатили одесситам, чтобы те сдали игру?