Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1387
3

Чорноморець – Рух. Анонс і прогноз на матч чемпіонату України

Команди ще не забезпечили собі місця в УПЛ на наступний сезон

Чорноморець – Рух. Анонс і прогноз на матч чемпіонату України

У понеділок, 29 травня, відбудеться поєдинок 29-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться одеський «Чорноморець» та львівський «Рух». Матч пройде в Одесі на стадіоні «Чорноморець». Стартовий свисток має прозвучати о 15:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Одесити на чотири очки випереджають львів'ян у турнірній таблиці. «Чорноморець» іде дев'ятим, проте навіть досить високе місце у турнірній таблиці ще не гарантує збереження прописки в УПЛ. До зони перехідних матчів якраз ті самі чотири очки. «Рух» посідає тринадцяте місце. Обом командам очки дуже потрібні, тому на полі, ймовірно, буде напружена і безкомпромісна боротьба.

Чорноморець

Одеська команда у другому колі демонструє цікавий атакуючий футбол. Причому підопічні Романа Григорчука дотримуються своєї лінії незалежно від того, хто протистоїть їм на полі: лідери чи аутсайдери.

На початку другої половини сезону «Чорноморець» чергував перемоги з нічиїми. Починаючи з 21 туру графік одеситів змінився: перемога, поразка, перемога, поразка. І так вісім турів поспіль. Серед перемог виділяється матч проти «Динамо», яке Роман Григорчук та компанія обіграли у Києві. Також варто відзначити нічию з донецьким «Шахтарем». Серед поразок привертає увагу програш «Минаю», яким одесити не змогли забити жодного голу. Решту поразок «Чорноморець» зазнав від команд, які перебувають вище в турнірній таблиці.

Рух

Призначення Віталія Пономарьова на посаду головного тренера львівського клубу поки що не покращило стан справ у команді. За колишнього наставника молодіжної команди «Рух» здобув лише дві перемоги. До його приходу на тренерський місток львівський клуб переміг чотири рази. Проте Пономарьов активно використовує молодих гравців, своїх вихованців із команди «Рух» U-19, які наробили галасу в Європі. Зважаючи на вміння Пономарьова працювати з молоддю, перспективи «Руха» не виглядають безнадійними. Головне – зберегти місце в УПЛ на наступний сезон.

Саме це завдання належить вирішити Пономарьову та його підопічним у заключних двох турах. Поки що «Рух» перебуває у зоні перехідних матчів. Грати йому належить з «Чорноморцем» та «Олександрією». Розжитися очками у цих поєдинках буде непросто, тож ризикнемо припустити, що львів'янам все ж таки доведеться битися з представником Першої ліги за місце в УПЛ.

Статистика зустрічей

У взаєминах суперників спостерігається паритет. Команди провели чотири очні зустрічі, здобувши по одній перемозі. Ще два поєдинки завершилися внічию. У матчі першого кола поточного чемпіонату суперники не визначили найсильнішого – 2:2.

Орієнтовні склади

«Чорноморець»: Паст, Брагару, Єрмаков, Гучек, Путря, Васильєв, Демченко, Кузик, Алефіренко, Бадібанга, Авагімян.

«Рух»: Паньків, Роман, Слюбик, Дідик, Лях, Довгий, Підгурський, Таллес, Альваренга, Соломон, Климчук.

Прогноз на протистояння

Враховуючи щільність у нижній частині турнірної таблиці, очки, здобуті у матчах заключного відрізку чемпіонату, мають величезну цінність. Особливо це стосується дуелей прямих конкурентів. На нашу думку, одесити на своєму полі зможуть здобути перемогу з мінімальною перевагою.

29 мая, понеділок

«Чорноморець» – «Рух»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 15:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
ЧОРНОМОРЕЦЬ – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
продали игру --ГРИ выпускай хлам  --3 игру подряд проигрывают дома
Springfield
Прогноз Sport.ua — 2:1, а тут уже 1:3..  Григорчук из Коломыи землячков-галичан  выручает.
Springfield
Пора начинать расследование по горячим следам.
 Как это гроза авторитетов так позорно хочет оставить Рух в УПЛ?