Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 травня 2023, 21:50
1527
11

ПАЛКІН: «Це історичне чемпіонство. Тому що здобуто під час війни»

Гендиректор «Шахтаря» розповів про емоції після завоювання чемпіонства

| Оновлено 28 травня 2023, 21:50
1527
11
ПАЛКІН: «Це історичне чемпіонство. Тому що здобуто під час війни»
ФК Шахтар Донецьк. Сергій Палкін

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про емоції після здобуття чемпіонського титулу команди в сезоні 2022/23:

«Перш за все, хочу привітати наших уболівальників, президента нашого клубу, тренерський штаб, гравців, менеджмент клубу, працівників, тому що це дуже важлива перемога, дуже важливе чемпіонство. Історичне чемпіонство, історична перемога, тому що її здобуто під час повномасштабної війни. Тому це дуже важливо для нас.

Це чемпіонство, цю перемогу пам’ятатимуть, я вважаю, роками. Чому воно ще важливе: якщо ви пам’ятаєте, як усе починалося, коли не було тренерського штабу, коли всі іноземні гравці залишили клуб, то ми почали будувати команду з нуля – і ми її збудували.

Пам’ятаєте, якою яскравою була наша єврокубкова подорож: здобули третю сходинку в групі Ліги чемпіонів, вибили «Ренн» у Лізі Європи, та й загалом – грали дуже добре, показуючи такий красивий футбол, що подобається вболівальникам. Тому для мене це одне з важливих чемпіонств нашого клубу. І ще раз хочу привітати усіх! А емоції – вони зашкалюють!

Це чемпіонство стане найбільш пам'ятним для мене також. Я зараз розмовляв із гравцями, із Ігором Йовічевічем про те, що для нас це – історія. Адже в такі часи виграти чемпіонство – це багато вартує і це дорого для серця. Тому хочу привітати всіх з цим чемпіонством, а особливо – наших уболівальників!»

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
8number
Ну да🫡 Пока все воюют, вы, добытчики, продолжаете добывать. Добывать и добивать 🤬
Remark
Как по методичке! )))
Про Ренн вспомнил (типа с намеком на ДК, соль на рану), а про Фейенорд и РБ (7-1 и 0-4) забыл. Тут помню, а тут не помню! Да и то, что с тем же Ренном нереально фартило, тоже как-то забылось. Но тут, в принципе, и правильно; игра забывается, а счёт на табло)
Я вот только с одним точно согласен с Палкиным, на все 100%! Это с тем, что это чемпионство войдёт в историю. Войдёт в историю как чемпионство полученное на судейских ошибках и скандалах. Это 1000%.
Skillz
Усе ригаэ, фу бл..дь. Війни, яку лугандонські виблядки допомогли розпочати проти України. Хвилина мовчання  пАдАнєцкі https://www.youtube.com/watch?v=7JvyesjfHCs
Gargantua
как в анекдоте:
- трибуны кричат а я кланяюсь, кланяюсь (с)
Александр Шевченко
Что этот очкарик несет? Боже, какие же донецкие умалешенные.